perjantai 7. marraskuuta 2014

Ihan oikea prinsessa?

Monelle morsiamelle oikean hääpuvun löytäminen on se kaikkein tärkein seikka häiden järjestämisessä. Monesti kuullaan sanottavan, että sen vaan tietää, kun on löytänyt "sen oikean puvun". Mielikuvissa morsian seisoo hääpukuliikkeessä peilin edessä se täydellinen puku päällään samalla kun liikuttuneet kaasot kyynelehtivät taustalla. Anteeksi kyynisyyteni, mutta minun on hyvin vaikea uskoa tällaisen skenaarion toteutumiseen omalla kohdallani. Rationaalisena ihmisenä uskon, että "se tarpeeksi hyvä puku" löytyy sovittamalla niin monia malleja kuin ehtii/jaksaa ja tekemällä kompromisseja. En myöskään halua käyttää pukuun omaisuutta, joten puvun tilaaminen nettikaupasta on myös varteenotettava vaihtoehto. 

En ole ikinä ollut luonteeltani kovinkaan "tyttömäinen", joten tanssiaispukytyyliset prinsessaunelmat ovat täysin poissuljettuja kohdallani. Täydellisessä maailmassa hääpukuni olisi merenneitomallinen ja pitsikoristeinen. Pitsi on toki materiaalina aika tyttömäistä, mutta ajattelin sen tuovan kivasti hieman pehmeyttä muuten eleganttiin lookkiin (toki jää nähtäväksi, kuinka elegantti morsian minusta saadaan aikaan ;)). Yhdessä vaiheessa olin täysin varma, että en halua kokovalkoista mekkoa, mutta olen myöhemmin hieman lieventänyt kantaani tämän asian suhteen. Parasta olisi löytää puku, jossa valkoinen yhdistyisi lämpimään samppanjan sävyyn. Olkaimetonta mallia en halua, vaan mieluummin jopa hieman pidemmät hihat.
                                                     Kuvat: Pinterest

Villinä korttina minua kiehtoo hieman myös tyköistuvat mekot, joiden helma on todella näyttävä "röyhelökasa". Toisaalta voisin haluta myös pienen laahuksen. Huntukaan ei ole ajatuksena täysin poissuljettu. Vai ehkäpä sittenkin kevyt bolero, joka jatkuu selästä huntumaisena? Haluaisin joka tapauksessa yhdistää hääpukuun jonkinlaisen boleron, mieluiten pitsisen. En kuitenkaan halua lopputuloksen olevan liian "jakkumainen" vaan sopivan rento ja kevyt.


                                                       Kuvat: Pinterest

Loppupeleissä se oma geenien ja elämäntapojen seurauksena saatu figuuri kuitenkin määrittelee aika pitkälti sen, millainen mekko näyttää hyvältä ja millainen ei. Olen myös varautunut hyväksymään a-linjaisen mekon jos merenneito ei vaan satu olemaan mulle se imartelevin tyyli.;) All in all, vaikka jo kovasti uskottelin teille, että en aio suhtautua hääpuvun valintaan tunteikkaasti, tulee tämä valinta varmasti olemaan niitä vaikeimpia koko hääprojektissa. Lisää aiheesta seuraa viimeistään sitten, kun ehditään niiden "kyynelehtivien" kaasojen (mun kaasot ovat erittäin järkeviä naisia ;)) kanssa hääpukukaupoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti