sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ajanvietettä

Juuri kun ehdin vakuutella, että meidän häihin ei sitten askarrella mitään, niin yllätinkin itseni tänään, noh, askartelemasta. Tosin en askarrellut häitä varten (ei kai nyt sentään vielä), vaan ennemminkin aikani kuluksi. Flunssani ei ole niin paha, että en kykenisi tekemään mitään, mutta mitään kovin rasittavaa (kuten vaatehuoneen siivous) en silti vielä uskalla yrittää. Siispä askartelin suodatinpusseista kukkasia. Näitä voi käyttää vaikkapa joululahjapakettien koristeluun. Joulun aika onkin oikeastaan ainoa aika vuodesta, jolloin saatan harrastaa kevyttä askartelua joulukorttien muodossa.

Ohjeen ruusukkeiden tekoon löysin täältä. Ohje on tarpeeksi helppo jopa minulle ja mikä parasta, sain kuiva-ainekaapissa ikuisuuden maanneet suodatinpussit hyötykäyttöön (kahvikoneen hankinnan jälkeen pussit ovat jääneet käyttämättä).Kynttilät ovat vain kuvausrekvisiittaa, ei varmaan kantsi laittaa paperiruusuja kovin lähelle tulta...

2 kommenttia:

  1. Wau! Nämä lähtevät HETI ASAP kokeiluun! Kiitos vinkistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä.:) Ajattelin väkertää yhden tuollaisen kukkasen jokaisen joululahjapaketin koristeeksi. Kerrankin jotain itsetehtyä.;)

      Poista