lauantai 15. marraskuuta 2014

27 dresses eli kuinka pukea kaaso?

Minulla on sellainen fiilis (ei perustu tutkittuun tietoon ;)), että kaasojen pukeminen mätsääviin asuihin meni jossain vaiheessa pois muodista ja on nyt taas palaamassa takaisin. Pahimmillaan kaasojen asuista tulee mieleen jenkkikomediat, joissa hirveä bridezilla pakottaa kaasonsa järkyttäviin olkatoppauksilla ja suurilla ruseteilla koristeltuihin kolttuihin. Minun kaasojeni kohtalo ei tule olemaan noin ankea, mutta haluaisin kyllä asujen olevan ainakin väriltään yhteensopivat. Mielestäni se lisää häiden juhlavuutta. Olisi kuitenkin kohtuutonta olettaa, että kaasot pukeutuisivat identtisiin mekkoihin, onhan heillä toki oma tyylinsä. Asujen ei tarvitse olla edes täysin samanväriset, vaan riittää, että ovat samaa sävymaailmaa. Olen myöskin sitä mieltä, että jos minulla on tarkka visio kaasojen asuista, niin tällöin minä myös kustannan ne hääbudjetista. Tavoitteena tietysti olisi löytää asu, jota kaaso voisi "palvelusaikansa" loputtua käyttää myös muissa juhlissa.                                          Kuvat: Pinterest

Kaasojen pukemisen voi viedä vielä astetta pidemmälle ostamalla heille myös kauniit (ja mätsäävät) korut kiitokseksi vaivannäöstään.


                                          Kuva: Pinterest

En ole ikinä ollut vieraana häissä, joissa kaasoilla olisi ollut omat kukkakimppunsa. Ei ehkä ole Suomessa niin yleistä kuin esimerkiksi Amerikassa?

Täällä ollaan aika flunssaisissa tunnelmissa. Edes eilen korkattu talven ensimmäinen hehkuviini (joulupipareiden ja aurajuuston kera) ei onnistunut selättämään flunssaa. Ei auta kuin levätä ja sairastaa tauti pois. Terveempää viikonloppua teille! :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti