torstai 13. marraskuuta 2014

Anti DIY-morsian

Kaikille "do it yourself -ihmisille" omien häiden järjestäminen on varmasti oiva tapa toteuttaa itseään. Itse pyrin selviämään häistämme mahdollisimman vähällä askartelulla. Onneksi nykyään pystyy tilaamaan valmiita menuja, paikkakortteja, pöytänumeroita jne. kustomoituina. Itse olen tutustunut vasta Etsyn valikoimaan, mutta varmasti monista muistakin nettikaupoista löytyy vastaavanlaisia tuotteita. Suomalaiselta Now and forever -sivustolta (http://www.nowandforever.fi/) ainakin näyttäisi löytyvän kaikenlaista härpäkettä kutsuista hääpaikan koristeisiin.

Haluaisin graafisten tuotteiden olevan yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Ei kirkkaita värejä, ei vaaleanpunaista eikä ainakaan yhtäkään sydänkuviota. ;) Koristeellisuus ja juhlavuus syntyisivät kauniista fontista, laadukkaasta paperista ja tyylikkäistä väreistä. Halvemmalla toki pääsee jos tekee itse, ja osaan minäkin sentään tarpeen vaatiessa leikata ja liimata, mutta ensisijaisesti haluaisin hankkia ainakin osan paperitavarasta valmiina.Kuvat: Etsy

Ihastuin myös Etsyn kakkukoristeisiin:


                      Kissaihminen arvostaa.;)

Hieno, mutta ehkä emme kuitenkaan valitse tätä. ;DToivoisin löytäväni niin kivat maljakot kukille, että niitä ei tarvitsisi itse tuunata enempää. Löysinkin jo yhdet tosi kivat, mutta en nyt kuitenkaan uskaltanut ostaa niitä kaksi vuotta etukäteen, koska on hyvin todennäköistä, että ehdin muuttaa mieleni. Mieluisten kynttilälyhtyjen löytäminen onkin hieman haastavampaa, koska unelmissani pöytiä koristaisi ainoastaan mattavalkoiset sekä kirkkaat kivituikkulyhdyt (= kallista). Olenkin miettinyt, että saisimmeko haalittua kasaan tarpeeksi lyhtyjä lainaamalla niitä tutuilta ja sukulaisilta. Kaikilla suomalaisillahan on vähintään se yksi kivituikku ja yleensä jopa hieman enemmän. Tuikun pohjaan vaan omistajan nimikirjaimet ja palautus häiden jälkeen.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti