tiistai 2. joulukuuta 2014

Stressi-Erkit

Mahtavaa, että netistä löytyy valmiita listoja siitä, mitä kaikkea häissä voi mennä pieleen. Ei tarvitse itse miettiä omassa pienessä päässään kauhuskenaarioita, kun joku on tehnyt sen jo puolestani.;) Tämän listan bongasin alunperin Wedding Emilia -blogista, josta linkki vei Daily Mailin nettisivuille alkuperäiseen artikkeliin.

TOP 20 CAUSES OF STRESS FOR BRIDES-TO-BE 

Unwanted wedding guests
Bridesmaids complaining about dresses
Negative comments about bride's choices
Family politics due to step-parents
Mother-in-law taking over
Complaints about the seating plan
Not enough help planning the wedding
A disappointing hen-do (= polttarit)
A misbehaving best-man
Photos being tagged on Facebook
The bridesmaids putting on weight
Pressure to look great in the dress
Stories from the stag-do (= polttaritarinat)
Looking her best in professional photographs
Choosing food everyone will like
Bad weather
Bridesmaid outshining the bride
Too many children coming to the wedding
Wanting a better wedding than a friend's
Not wanting guests to get bored

Korostin listasta ne asiat, jotka huolestuttavat hieman myös itseäni ja hämmästyksekseni huomasin, että niitähän on oikeastaan aika vähän. Ehkäpä täällä pohjolassa suhtaudutaan asioihin hieman järkevämmin kuin "suuressa maailmassa", koska moni kohta vaikuttaa mielestäni jopa melko naurettavalta. Todellakin toivon, ettei kukaan tuleva morsian oikeasti murehdi sitä, lihovatko hänen kaasonsa tai jättävätkö he upeudellaan morsiamen varjoonsa. :D

Kaikki negatiiviset kommentit omista valinnoista tuntuisivat varmasti pahalta, mutta uskon vieraidemme olevan sen verran sivistyneitä, että pitävät mielipiteensä ominaan. Kuokkavierailu häissä ei myöskään taida olla kovin yleistä Suomessa. Lapsia meidän häihin ei näillä näkymin tule, joten ei myöskään ole vaarana, että niitä tulisi liikaa.;) En usko, että kukaan vieraista varsinaisesti suoraan valittaisi minulla istumajärjestyksestä, mutta luulen, että plaseeraus tulee aiheuttamaan hieman enemmän päänvaivaa kuin moni muu aspekti häiden järjestämisessä. Tämä siksi, että haluan tietenkin vieraiden viihtyvän häissämme niin hyvin kuin mahdollista ja pöytäseurueella on mielestäni tärkeä osa viihtyvyyden takaamisessa.

Listasta puuttui mielestäni vielä monta oleellista asiaa, kuten hääkampauksen ja häämeikin onnistuminen sekä kestävyys, häävalssin onnistuminen (jos ei ole tanssivirtuoosi) ja mahdolliset kömmähdykset tarjoilussa sekä ruoan laadussa. Mutta hei, ehkä nämä ovatkin ihan pikkuseikkoja sen rinnalla jos polttarit olivat pettymys, kaverin häät olivat hienommat kuin omat ja joku piruparka meni vielä kaiken lisäksi lataamaan kuvia sun häistä facebookiin.;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti