lauantai 27. joulukuuta 2014

In the year 2000

Nyt voisi olla hyvä hetki miettiä, mitä ensi vuosi mahdollisesti tuo tullessaan häiden suunnittelujen saralla. Samalla on hyvä listata asioita, jotka on hoidettava ensi vuoden aikana. Vaikka myönnän motivoituvani monen muun tavoin lähestyvästä deadlinesta, väittäisin silti olevani luonteeltani sellainen ihminen, joka haluaa tehdä kaiken rauhassa ja ajan kanssa. Näin ollen myös hääjärjestelyt on parasta aloittaa hyvissä ajoin.

Kuva täältä

Heti vuoden alussa järjestetään häämessut Wanhassa satamassa Helsingissä, joihin aion ehdottomasti osallistua. Ensi vuoden aikana tulisi käydä sovittelemassa muutamia häämekkoja, jotta mekon malli ja hankintatapa (liike/nettikauppa) alkaisivat hahmottumaan paremmin. Valokuvaaja täytynee buukata vähintään vuosi ennen häitä. Joulukuuhun mennessä on askarreltava/tilattava Save the date -kortit, jotka lähetetään joulukorttien ohessa. Jos korttien tyylin haluaa olevan yhteneväinen kutsujen tyylin kanssa, niin myös kutsujen ideoinnin pitäisi olla tässä vaiheessa aika pitkällä (kuten myös muiden paperituotteiden). Myös vieraslista täytyy saada valmiiksi.

Vihkimistavan pitäisi hahmottua tarkemmin ja hääpaikka tulee varmistaa ensi vuoden aikana (näistä lisää myöhemmin). Musikaalisilta ystäviltä voisi alustavasti tiedustella suostumusta esiintymään vihkimisen jälkeen. Myös DJ:n haluaisin saada varattua ensi vuoden aikana. Pääkaupunkiseudun catering-yrityksistä haluan tehdä itselleni jonkinlaisen yhteenvedon, ja kiinnostavimpiin yrityksiin voisi lähettää jo tarjouspyynnön. Tästä tulikin mieleen, että myös (alustavasta) budjetista pitäisi sopia sulhasen kanssa.

Kun ensi vuonna hoitaa kaikki kriittisimmät asiat (paikka, ruoka, musiikki, vihkiminen, valokuvaus), niin häävuonna voikin keskittyä mm. juhlapaikan koristelun suunnitteluun, mekon hankintaan, plaseerauksen suunnitteluun, kampauksen ja meikin visiointiin ja muuhun kivaan näpertelyyn.

Mitä unohdin? Varmasti jotain tosi oleellista...

P.S. Otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä, enkä elä pahasti menneisyydessä. Sen sijaan olen suuri Conan-fani (klik).;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti