maanantai 8. joulukuuta 2014

Cash, money, bling bling

Minulla on erittäin selvä visio siitä, millaisen kodin (ja mistä) haluaisin, jos voittaisin lotossa. Kumma kyllä, en juurikaan ole miettinyt häitä samalta aspektilta eli millaiset häät haluaisin jos rahasta ei olisi pulaa. Erään teorian mukaan kaikkein onnellisimmat ihmiset osaavat olla kiitollisia siitä, mitä ovat saaneet sen sijaan, että murehtisivat sitä mitä vielä puuttuu. Varmasti pitää paikkansa, mutta ehkäpä lottovoittohaaveet eivät kuulu ihan samaan kategoriaan. Tiedän, että tuskin tulen ikinä saamaan unelmataloani, mutta toisinaan on vaan kiva haaveilla.

Mutta siis asiaan. En oikein osaa edes ajatella, millaiset häät järjestäisin jos rahaa olisi miljoonia, mutta leikitään vaikka, että rahaa olisi sen verran, ettei mistään tarvitsisi tinkiä. Minun ja sulhasen sekä kaasojen asut teetettäisiin mittojen mukaan. En ymmärrä mitään mistään Vera Wang -morsiuspuvuista, joten sellaista minun ei kannattaisi hankkia vaikka olisin kuinka varoissani. :D Kengät sen sijaan voisivat olla vaikkapa Louboutinit ja häälaukku Chanelin. Vihkisormukseni materiaali ei muuttuisi, koska titaani sattuu olemaan niin ylivoimainen korumateriaali.;) Timantteja sen sijaan tulisi alkuperäisiä suunnitelmia enemmän. Joko kapea täysallianssi tai leveämpi sormus useammalla timanttirivillä. Kapeampi malli olisi kyllä varmaan enemmän minun tyylinen.                                         Kuvat GL-korun facebook-sivuilta

Muiksi koruiksi valitsisin yksinkertaisen timanttiriipuksen sekä -korvakorut Tiffanyltä. Tässä taas tulee hyvin esille hieman vaatimaton luonteeni. Tiffanyn koruja selatessani en pystynyt edes leikistään valitsemaan niitä 20 000 punnan timanttikaulakoruja, vaan "tyydyin" suosiolla parin tonnin hintaluokan koruihin. 
                                         Kuvat: Tiffany.com

Catering häihimme otettaisiin esimerkiksi A21 Diningilta. Toisaalta vaihtoehtona voisi myös olla häät jossakin Royal-ravintolat ketjun toimipisteessä kuten Sipulissa. Sipulin sali takkoineen olisi todella tunnelmallinen paikka syyshäille. Jos kuitenkin päätyisimme pitämään merelliset häät (esimerkiksi NJK:lla), niin silloin saattaisimme jopa aikaistaa hieman häiden ajankohtaa, jolloin juhlapaikalle voitaisiin saapua tyylikkäästi suurella purjeveneellä. Kesähäihin merellisessä ympäristössä kuuluisi myös juhlateltta, jossa pidettäisiin cocktail hour ennen illallista.

Vihkimisen jälkeen esiintyisi trio tai kvartetti soittimineen (ainakin viulisti olisi kiva). Illallisen aikana musiikista vastaisi pianisti. Bändi esiintyisi alkuillasta ja DJ jatkaisi bilemusan soittamista myöhään yöhön. Illan aikana meitä viihdyttäisi myös stand up -koomikko (esim. Sami Hedberg kelpaisi ;)). Yöllä saisimme vielä ihastella upeaa ilotulitusta. Hääyön viettäisimme Kämpissä ja aamulla rentoutuisimme vielä Kämpin spassa. Illalla lentäisimme ykkösluokassa häämatkalle paratiisisaarille. Takastulomatkalla saattaisimme vielä poiketa shoppailemassa New Yorkissa.

Uuh, miten ihanaa ylellisyyttä! ;) Koska emme kuitenkaan ole helvetin rikkaita Jyllenbergejä, niin joudumme tyytymään hieman vaatimattomampiin häihin. Hienot niistä tulee silti. :)    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti