maanantai 29. joulukuuta 2014

Mennään naimisiin!

Wanhassa Satamassa järjestettävät Mennään naimisiin -messut viettävät tammikuussa 20-vuotisjuhliaan. Messut ovat auki lauantaina 10.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 11.1. klo 11-16. Juhlavuoden kunniaksi messujen ohjelmakattauksen lupaillaan olevan runsaampi kuin koskaan. Luvassa on mm. muotinäytöksiä, luentoja, korkojen korkeakoulu, poseerausklinikka, meikkistudio, workshoppeja, photobooth sekä oma suosikkini, samppanjabaari.

Muistatteko vielä, kuinka pohdiskelin Kun kamera ei rakasta -postauksessa, tulisiko ennen häitä harjoitella myös valokuvissa poseeraamista? Nyt olisi tilaisuus saada ammattilaisen konkreettisia vinkkejä valokuvissa onnistumiseen messujen Poseerausklinikalla. "Valokuvissa onnistuminen ei ole salatiedettä vaan harjoittelun tulos." Juuri näin!;)

Luennoista minua kiinnostavat eniten "Morsiuskimppu ja häiden kukat" sekä "Dokumentaarinen hääkuvaus". Photoboothissa olisi myös hauska käydä nappaamassa muisto messupäivästä. Häämuotinäytös pitää tietysti käydä katsastamassa ja samppanjabaarissa uppoaa varmasti lasi tai pari kuohuvaa. Lisäksi näytteilleasettajia on todennäköisesti niin paljon, ettei kaikkia ständejä millään ehdi/jaksa käydä läpi. Täytyy siis priorisoida. Hääkutsut ja -rekvisiitta -aihealueelta minua kiinnostavat ainakin Calligraphen oy sekä Omatyyli.fi, jotka molemmat tarjoavat personoituja painotuotteita. Kukat ja koristelu -teemaiset ständit aion myös koluta huolella läpi.

Sulhanen on myös kiinnostunut osallistumaan messuille, joten en joudu sentään yksin menemään. Voisin yrittää houkutella myös toisen kaason mukaan siltä varalta, että sulhanen ei halua osallistua poseerausklinikalle tai istua kuuntelemassa luentoa hääkukista. ;) Olimme seurustelleet mieheni kanssa vasta pari kuukautta, kun hän jo vei minut ensimmäistä kertaa häämessuille! Tuolloin kummallakaan ei vielä ollut häät mielessä, vaan mieheni oli messuilla töissä ja järkkäsi myös minulle ilmaislipun. Nyt, yli yhdeksän vuoden jälkeen, menemme jälleen yhdessä häämessuille, mutta tällä kertaa tositarkoituksella.:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti