perjantai 12. joulukuuta 2014

Weird science

Kaikkea sitä löytyykin netin (tai siis Pinterestin) ihmeellisestä maailmasta. Häät tiedeteemalla! Mahtavaa! Itselläni on aika vahva "tiedenörttitausta", joten mielelläni näkisin myös häidemme teemassa pieniä viitteitä tieteen kiehtovaan maailmaan. Sulhanen tosin on aivan eri maailmasta, joten en tiedä, suhtautuisiko hän kovin suopeasti mittalaseihin kukkamaljakkoina tai alkuaineiden kemiallisiin merkkeihin pöytäkortteina. ;) Tuo DNA:n muotoinen sormus on todella hieno, mutta ehkä jo vähän liikaa... Rajansa kaikella. :D Sen sijaan tuon viimeisen kuvan kakun ottaisin todella mielelläni omiin häihini. Uskomattoman hieno!

 

                                                                   Kuvat Pinterest: 1, 23, 4, 5, 6

Onko siellä ruudun toisella puolella ketään toista, joka inspiroituu tiedeteemaisista häistä yhtä vahvasti kuin minä vai olenko täysin poikkeava tapaus? ;) Viikonloppuna olisi edessä talven ensimmäiset ja todennäköisesti ainoat pikkujoulut. Tällä kertaa pikkujouluja juhlitaan vain kahden naisen voimin. Ystäväporukkamme, joiden kesken olemme perinteisesti viettäneet tyttöjen pikkujouluja, on kuluneen vuoden aikana levittäytynyt ympäri Suomea ja jopa ulkomaille asti, joten tällä kertaa mennään pienemmällä kokoonpanolla. Silti en yhtään epäile, etteikö meillä olisi luvassa erittäin hauska ilta hyvän ruoan, juoman ja tanssimisen merkeissä. Toivotankin nyt teille oikein hauskaa viikonloppua ja palataan asiaan taas ensi viikolla.

2 kommenttia:

 1. Loistoidea toi nimikortit jaksollisen järjestelmän mukaan! Internet tuli heti apuun:
  http://www.lmntology.com/
  Tänne voi kirjoittaa minkä tahansa tekstin, niin hupigeneraattori tekee siitä kemiaversion :D

  t. Mithril Adamantium Iodine Jasmium Adamantium

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska! Hetken mietin, että miksi en ole ikinä kuullutkaan joistakin noista elementeistä, mutta osa näyttäisikin olevan siis Keski-Maasta. :D

   Poista