maanantai 25. heinäkuuta 2016

Väsynyt, mutta onnellinen

Nyt on kuulkaas pahat henget karkotettu, exät piiskattu ulos, istumalihakset treenattu hevosen selässä ja talviturkkikin heitetty. Mulla oli siis viikonloppuna polttarit! Laajempaa raporttia tulossa kunhan toivun tästä "polttareiden jälkeisestä masennuksesta". ;) Kun yhden päivän ajan kaikki passaavat sua, vievät paikasta toiseen, syöttävät ja juottavat, niin on yllättävän vaikeaa palata takaisin arkeen. :D


Mutta pakko se on, koska häihinkään on enää vajaa kuusi viikkoa. Tällä viikolla pääsen sovittamaan häämekkoani ja suunnittelemaan tarvittavia muutoksia Heidin kanssa. Lisäksi käyn värjäyttämässä hiukseni koekampausta varten ja muitakin pikkujuttuja pitäisi hoitaa... Stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava blogi sulla, ihan erityisen iso tykkäys omaperäisyydelle! Nyt itse juuri vastikään oman hääblogin aloittaneena on tullut selattua entistäkin ahkerammin myös muiden hääblogeja, ja jään kyllä ehdottomasti seurailemaan blogiasi / kommentoimaan jatkossakin. Tsemppiä suuren päivän valmisteluun! :)

    Tahdoin Jo - I Already Did

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa hääblogien maailmaan!:) Kävinkin heti vierailemassa blogissasi ja todella mielenkiintoiselta vaikuttaa myös teidän tulevat juhlat.

    VastaaPoista