maanantai 4. heinäkuuta 2016

Hermolomalla Saimaalla

Haluan kertoa tässä välissä vähän kivemmista ja positiivisemmista aiheista ennen kuin palaan pitopalvelukatastrofiimme. Ymmärrettävästi koko viime viikko oli meille melko rankka. Onneksi kesän minilomamme alkoi perjantaina ja pääsimme heti nollaamaan ja rentoutumaan ihanassa kylpylähotellissa. Vietimme ensin yhden yön vanhempieni luona, minne jätimme samalla Karvakamun hoitoon (ja viettämään pientä kesälomaa oravia jahdaten). Lauantaina iltapäivällä lähdimme ajamaan kohti Lappeenrantaa.

Saimme ihailla upeita hiekkaveistoksia Lappeenrannassa.
                                       
Tuolloin oli onneksi vielä aivan täydellisen upea sää. Lämmin kesätuuli otti meidät vastaan, kun astuimme ulos autosta ja tunnelma oli kuin ulkomailla. Kävimme Lappeenrannassa kahvilla ja jätskillä sekä kävelemässä rannassa ja kaupungilla. Kaupungissa oli Kansaiväliset suurmarkkinat menossa, joten vilinää ja katseltavaa riitti. Yritimme parhaamme mukaan olla ajattelematta ikäviä asioita, mutta varsinkin itselleni se oli vielä tässä vaiheessa reissua melko vaikeaa.

Häät bongattu Lappeenrannassa!
                                                                    
Lappeenrannasta ajelimme Rauhaan entiseen parantolaan, joka tunnetaan nykyään paremmin nimellä Holiday Club Saimaa (parantola olisi myös ollut minulle täysin oikea paikka ;)). En voinut kuin huokaista ihastuksesta nähdessäni huoneemme. Mitä luksusta!

No kyllä tossa pari yötä nukkuu.
                                
Lähdimme pienelle juoksulenkille rantaan, minkä jälkeen heitimme uikkarit päälle ja suuntasimme kylpylään. Kylpyläosasto oli oikein kiva. Ei mitenkään suuria tunteita herättävä, mutta hyvin viihdyimme siellä useamman tunnin molempina päivinä. Lauantain hellelämpötiloissa katolla sijaitseva "sun deck" oli erityisen kiva. Uskaltauduin myös pariin vesiliukumäkeen, vaikka ajatus hallitsemattomasti kiitämisestä suljetussa putkessa ei varsinaisesti miellyttänyt minua. ;) Tuollainen heittäytyminen teki kyllä oikeasti ihan hyvää senhetkisessä mielentilassani.

Viimeistään tässä vaiheessa elämä alkoi jälleen hymyilemään.
                                                        
Hotellin ravintolavalikoima ei ollut kummoinen, mutta se ei meitä haitannut. Ensimmäisenä iltana kävimme O´Learysissä ja toisena Classic pizzassa. Lauantai-iltana istuimme pitkään Teerenpelin terassilla ja ihailimme auringonlaskua. Tuo oli kyllä todella mieleenpainuva kokemus ja puoli pulloa samppanjaa, yksi olut sekä lasi valkkaria pitivät huolen siitä, että murheet olivat unohtuneet ainakin hetkeksi. ;)


Sunnuntaina sää oli kääntynyt huonompaan suuntaan, joten vietimme enemmän aikaa kylpylässä. Käväisimme myös Imatralla ihailemassa koskea (tai siis kuivaa kuilua). Illalla meillä oli vielä todella tiukka keilausmatsi. Olin pitkään monta kymmentä pistettä miestäni edellä, mutta sitten hän sai taas otteen pelistään ja voitti lopulta muutamalla pisteellä. Karvas tappio! :D


Voin kyllä lämpimästi suositella Holiday Club Saimaata varsinkin hermolomaa tarvitseville.;) Kaikki on lähellä ja helppoa ja varsinkin huoneemme oli todella iloinen yllätys hintaansa nähden. Aamiaisen suhteen hotellilla olisi eniten parannettavaa. Nyt olemme taas kotona, mutta arkeen ei onneksi tarvitse palata vielä vähään aikaan. Lomaviikolla olisi tarkoitus hoitaa monta häihin liittyvää asiaa. Olemme mm. sopineet tapaamisen valokuvaajamme ja floristin kanssa. Tosin palavereja hieman vaikeuttaa se, että emme tiedä, missä häitämme juhlitaan (minor detail ;)). Todella toivon, että asiat kääntyvät parhain päin vielä tämän viikon aikana. Luotan kovasti siihen, että kaikki järjestyy tavalla tai toisella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti