torstai 21. heinäkuuta 2016

Hääaiheinen haaste

Sain Kiss, Love & Get Married -blogin Outilta hauskan haasteen. Ideana on jatkaa lauseita ja jakaa haaste eteenpäin 1-3 hääbloggaajalle. Tarkoituksena oli kait jatkaa lauseita hääteemaan sopivasti, mutta itse vähän kiersin sääntöjä ja kirjoitin muistakin aiheista.

En ymmärrä... asiakkaan harhaanjohtamista, tiedon pimittämistä ja suoranaista valehtelua, jota olen tässä lähiaikoina joutunut todistamaan.

Seuraavaksi ajattelin... tehdä häidemme menun ja juomalistan valmiiksi.

Viime aikoina... olen ollut turhan ahdistunut häihin liittyvistä asioista. Pitäisi löytää taas se positiivinen vire hääjärjestelyihin.

En osaa päättää... yleisesti ottaen yhtään mitään. Tämä on sukuvika. Väitän, että siskoni on vielä pahempi jahkailija. ;) Esimerkiksi vieraskirjaa olen pähkäillyt varmaan puoli vuotta, vaikka mieluinen on periaatteessa jo löytynyt.

Hävetti... aikaansaamattomuus töissä. Häät vievät niin paljon aivokapasiteettia ja olisin todellakin loman tarpeessa (viikko ei riittänyt).

Muistan ikuisesti... kesän 2014, jolloin menimme kihloihin ja vietimme viimeisimmän pitkän kesäloman yhdessä. Oli todella lämmin kesä ja koko vuosi jäi jotenkin tosi positiivisena mieleeni, vaikka loppuvuodesta oli jännät paikat väitellessäni tohtoriksi.

Päivän paras juttu... oli onnistuneet eksperimentit töissä. Tutkijan työssä taidon lisäksi onnistumiseen vaikuttaa mm. kuun asento, karma ja erinäiset molekyylibiologian jumalat. ;)

Noloa myöntää mutta... syön karkkia salaa. Viime sunnuntaina piilotin suklaapussin Sokoksen muovikassiin, kun mies tulikin vähän odotettua aikaisemmin kotiin. Mieheni ei siis suinkaan kiellä minua syömästä karkkia, mutta aiheuttaa tahtomattaan minulle huonoa omaatuntoa, koska ei itse juurikaan herkuttele makealla.

Viikko sitten... kävin kuntosalilla sillä aikaa, kun sulhaseni treenasi läheisellä juoksuradalla. En varsinaisesti yritä päästä "hääkuntoon", mutta tulee parempi mieli, kun tekee edes jotain pientä.

Kaikista pahinta on... jos jännittäminen ja liika kontrollointi estää meitä nauttimasta omasta hääjuhlastamme.

Salainen taitoni on... laulunsanojen ulkoa muistaminen.

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... mielenrauha, ainakin yhden päivän (3.9.) ajaksi. ;)

Minulla on pakkomielle... varsinkin keittiön siisteydestä. Kun valitin miehelleni asiasta, hän osti minulle tiskirätin, jossa lukee "Keep calm and clean on". Very funny. ;) Häärintamalla olen tarkka siitä, että paperituotteiden, koristeiden jne. tyylit ovat yhteneväisiä, mutta en ehkä kuitenkaan pakkomielteeksi asti.

Söin tänään... aamiaisella puuroa turkkilaisella jogurtilla, mustikoilla ja pellavansiemenrouheella, lounaalla uuniperunaa broileritäytteellä, välipalaksi maitorahkaa ja raejuustoa trooppisella hedelmäsoseella, kotiin päästyäni voileivän ja illalla kasvispastaa. Lisäksi napostelin pähkinöitä pitkin päivää. Minun on syötävä todella säännöllisesti, jotta pystyn toimimaan, enkä ole hintelästä ulkomuodostani huolimatta pieniruokainen. ;) 

Ärsyttävintä on... kun yrittää hoitaa häihin liittyviä järjestelyjä ja viesteihin/puheluihin ei vastata.

Tekisi mieli... urheilla, mutta kurkkuun yllättäen pesiytynyt kaktus muutti suunnitelmat. Toivottavasti on vain allergiaa.

Minusta on söpöä... kuinka aamuisin mies ja kissa jäävät nukkumaan pimeään makuuhuoneeseen, kun itse joudun jo aloittamaan aamutoimet.

Olenko ainoa, jonka mielestä... siviilivihkimisille pitäisi rakentaa omia "kappeleita".

Haaste on levinnyt kulovalkean tavoin hääbloggaajien keskuudessa, joten en tällä kertaa haasta ketään.

2 kommenttia:

  1. Hahah, meillä on sama salainen taito! :D Just eilen lauloin suihkussa pokemonin tunnarin suomeksi ja englanniksi kokonaan, vaikka en oo edes lapsena katsonut sitä sarjaa saati sitten aikuisena :D Kaikki sanat jää vaan niin helposti mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voi kunpa oikea tieto jäisi päähän yhtä helposti kuin laulunsanat. ;) Mä en taida osata pokemonin tunnaria englanniksi, mutta suomeksi kyllä sujuu.:)

      Poista