keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Prinsessan paluu

Aikaisempaan Ihan oikea prinsessa? -postaukseen kävin nopeasti valkkaamassa muutaman kuvan pinterestistä. Nyt olen ihastellut mekkoja ihan ajan kanssa, joten päätin tehdä vielä (ainakin) toisen postauksen aiheesta.

Kuten aikaisemmin mainitsinkin, merenneitomallinen puku on edelleenkin se ykkösvaihtoehto minulle. Varmaan pitäisi kuitenkin käydä sovittamassa muutama puku ennen kuin innostun liikaa, jos eivät sitten näytäkään päällä yhtä hyviltä kuin kuvissa... Toivoisin, että merenneitomallista huolimatta helma lähtisi levenemään melko ylhäältä eikä kauhean jyrkästi. Alla olevat kuvat ehkä selventävät, mitä tarkoitan. Ensimmäisen kuvan mekko olisi minun kriteereilläni NO ja toinen YES. Mieluisemmassakin puvussa helma voisi lähteä laskeutumaan hieman ylempää ja olla aavistuksen leveämpi. Ehkäpä hakusessa onkin siis jotakin a-linjan ja merenneidon välimaastosta.


                  Kuvat: Pinterest

Vaihtoehtona kokovalkoiselle, silmääni miellyttävät samppanjan sävyiset mekot. Sellaisia tuntuu vaan olevan vaikea löytää, varsinkaan mekkoja, joissa olisi sekä valkoista, että samppanjaa väreinä. Mennään naimisiin -messuilla tosin bongasin mekon, jonka aluskangas oli samppanjan sävyistä ja päällä oli valkoista pitsiä. Tuo yhdistelmä olisi aivan täydellinen, mutta kyseinen puku taisi maksaa toista tonnia...

                       Kuva täältä

Puvun hihat voivat olla holkkimallia tai hieman pidemmät, mutta ei spagetit. Kaula-aukon mallista minulla ei ole kovin selvää visiota, kunhan ei ole liian avonainen. Hääpukuun yhdistettävän boleron toivoisin olevan pitsinen ja kevyt. Ehkä kuitenkin hieman tyköistuvampi kuin näissä alla olevissa kuvissa. Boleroa en usko löytäväni valmiina, mutta onneksi suvustani löytyy useita ompelutaitoisia naisia (itse en ole yksi heistä). Tajusin tässä yhtenä päivänä, että koska häidemme ajankohdaksi on kaavailtu syksyä, niin saatan jopa tarvita jonkun pitsiboleroa lämpimämmän yläosan. Jos meille tulee siviilivihkiminen, niin haluaisin sen ehkäpä tapahtuvan ulkona. Tällöin on ainakin varauduttava lämpimillä vaatteilla. Elokuun loppu ja syyskuun alku saattavat toki olla vielä lähes helteisiä, mutta ikinä ei voi tietää, millainen säätilanne on juuri vuonna 2016. Hytisevä ja kananlihalla oleva morsian ei ehkä ole se kaikkein viehättävin näky.;)
                            Kuvat: Pinterest

Jos päädyn yhdistämään häämekkooni myös hunnun, haluaisin sen olevan aika yksinkertainen. Myös hunnussa voisi olla pitsiä koristeena, mutta se ei ole mitenkään pakollista. Tiaraa en missään nimessä aio päähäni laittaa (jos nyt en saa jotain hirveätä prinsessa-vaihdetta päälle), mutta jokin yksinkertainen hiuskoru voisi olla kiva.

Alan jo olemaan aika valmis suuntaamaan sinne häämekkokaupoille, tosin vain sovittelemaan, ei vielä ostamaan. Jotenkin nämä loskakelit eivät kuitenkaan houkuttele lähtemään kaupunkikierrokselle, mutta esimerkiksi ensi kesänä, muutamaan terassihenkiseen pit stoppiin yhdistettynä, mekkojen sovittelu voisi olla aika mukavaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti