keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Hääkenraali

Ilmoittauduttiin Klaus K:n hääkenraalitapahtumaan, jota mainostetaan näin:

"Explore Kämp Group's exquisite wedding options together with us and envision what your wedding could look like. Get to know our event spaces, rooms and everything else surrounding your wedding on Sunday 15.03.2015 at 14:00. Come, enjoy, savor and get inspired by Kämp Group’s wedding offers. We will present to you different table settings, catering and flower option as well as giving you a tour through Klaus K’s premises and more. Enter our raffle and win one of our exquisite wedding prices."


Itse asiassa taisin vahingossa ilmoittaa meidät kaksi kertaa, koska ilmoittautumislomake tyhjeni mystisesti lähetä-napin painamisen jälkeen. Vasta toisella kerralla huomasin, että sivun alalaitaan ilmestyi pienellä ilmoitus lähetyksen onnistumisesta... Mitään vahvistusta en ole saanut ilmoittautumisesta, joten toivotaan, että tapahtuma ei ole vielä täynnä.

Kiva, että on tällaisia ilmaistapahtumia. Pääsee itsekin vielä enemmän hääfiiliksiin ja voi saada hyviä ideoita omiin häihin. En tiedä, onko sitten vähän kyseenalaista mennä tuonne tietäen, että ei ikinä olisi oikeasti varaa pitää häitä Klaus K:ssa. Varmasti tapahtuman järjestäjätkin tietävät, että eivät kaikki ole tositarkoituksella liikkeellä, mutta ehkäpä on kuitenkin kannattavampaa järjestää tällaisia suurempia yleisötapahtumia kuin esitellä jokaiselle parille tiloja erikseen. Ainahan on mahdollista, että joku pariskunta vaikka voittaa lotossa ennen häitään (peukut pystyyn lauantaina).;) Tosin meille meinasi jo käydä huonosti Mennään naimisiin -messuilla Ravintola Sipulin ständillä: "Eihän tuo nyt loppujen lopuksi niin kallis ole." Siihenhän kuuluisi sitten ihan kaikki". Hääbudjettimme vielä tuplaantuu jos ei olla varovaisia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti