maanantai 11. toukokuuta 2015

Tarjouspyyntöjä


Saimme Foodiacin kautta Soupster cateringilta tarjouksen, jota harkitsemme vielä. Tarjous oli räätälöity toiveidemme mukaan ja mahtui myös budjettiimme. Pidin myös siitä, että kaikki astioista ja liinoista tarjoiluhenkilökuntaan oli merkitty tarjoukseen. Näin ollen yllättävien lisäkulujen ilmaantuminen on epätodennäköisempää. Nyt olisikin kiva kuulla kokemuksia Soupsterista, jos jollain sellaisia on.:)
Juhlatilaa Soupster ei pystynyt meille tarjoamaan, koska heidän tiloissaan on a-oikeudet. Meillä kuitenkin on jo tarjous Villa Sarfvikistä (kerroin tästä juhlatilasta lyhyesti Rakas, sinusta on tullut kulinaristi -postauksessa). Jäin vielä pohtimaan, kumpi on vieraiden kannalta parempi; juhlat keskustan läheisyydessä vai se, että tilassa saa juhlia myöhään? Unioninkadun juhlahuoneistoista meidän olisi poistuttava noin puolen yön maissa, mutta jatkopaikat ovat todella lähellä. Villa Sarfvikiin kuuluu upea saunaosasto uima-altaineen, missä voisi jatkaa juhlintaa pidempään, mutta koska juhlapaikka sijaitsee melko syrjässä, lähtevätkö vieraat kuitenkin ajoissa koteihinsa? Olisi todella harmillista, jos jatkot kuivuisivat kasaan sen takia, että vierailla on niin pitkä kotimatka...

Aiomme lähettää tarjouspyynnön vielä ainakin Bistro O mat -cateringille. Lisäksi huomasin, että G18 juhlatila on taas varattavissa (heidän nettisivuillaan luki aikaisemmin, että he eivät ottaisi enää varauksia vastaan), joten sieltä voisi myös kysellä hintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti