lauantai 2. toukokuuta 2015

Foodiac

Törmäsimme Foodiac-konseptiin ensimmäisen kerran Mennään naimisiin -messuilla. Innostuimme molemmat kovasti tästä täysin uudenlaisesta tavasta hankkia kokki tai pitopalvelu omiin juhliin, varsinkin kun mukana on myös aika tunnettuja kokkeja. Lyhyesti kerrottuna Foodiac kokoaa kokkeja ja catering-yrityksiä saman katon alle, jolloin omiin kriteereihin sopivan palveluntarjoajan löytäminen on helpompaa. Sivuston kautta voi ottaa yhteyttä juuri tiettyyn kokkiin/pitopalveluun tai jättää avoimen tarjouspyynnön, johon kiinnostuneet voivat tarttua. Lisäksi Foodiacin kautta voi löytää myös juhlapaikan. Lisää tietoa täältä.

Koska tilanteemme on tällä hetkellä se, että meillä ei ole juhlatilaa, henkilökuntaa, astioita saatikka ruokaa juhliimme, päätimme tehdä avoimen tarjouspyynnön foodiac.fi-sivuston kautta. Kerroin tarjouspyynnössä mahdollisimman tarkasti kaikista toiveistamme sekä budjettimme. Nyt vain odotamme, tarttuuko joku Foodiacin "alaisuudessa" olevista palveluntarjoajista tarjouspyyntöömme. Suurin toiveeni olisi, että löytäisimme tätä kautta myös sopivan juhlatilan. Olisi kyllä melkein liian hyvää ollakseen totta, jos kaikki hoituisi näin helposti yhden tarjouspyynnön välityksellä, mutta katsotaan miten käy... Ilmoitin korkeimmaksi mahdolliseksi hinnaksi/henkilö saman summan, mitä meille tarjottiin Unioninkadun juhlahuoneistoista. Näin ollen saamme ehkä hieman paremman kuvan siitä, onko tuo tarjous edullinen vai ei suhteessa muihin samantasoisiin toimijoihin. Tarjouspyynnön lähettämisen yhteydessä minulle luotiin oma profiili foodiac.fi-sivuostolle, jonka välityksellä pystyn vastaanottamaan tarjouksia sekä keskustelemaan niistä lisää.

Epäilen kyllä vahvasti, että emme tule saamaan sähköpostia Jouni Toivaselta tai Teemu Laurellilta ;), mutta toivoisin edes paria varteenotettavaa tarjousta Foodiacin kautta. Jännittävää! Lisää aiheesta sitten kun jotain alkaa tapahtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti