lauantai 23. toukokuuta 2015

Kylppärin laattoja ja ruukkukukkia hääkattaukseen?

Olimme perjantaina miehen kanssa "after workeillä" (meillä after work tarkoittaa sitä, että ensin käydään kotona ruokkimassa kissa ja sitten autolla takaisin keskustaan) Michel-ravintolassa, joka avasi vasta noin viisi viikkoa sitten, mutta on jo saanut paljon kehuja. Ruoka oli ihan hyvää ja itse tehdyn oloista ja raaka-aineet vaikuttivat laadukkailta. Itse kuitenkin ihastuin eniten ravintolan sisustukseen. Marmoria, vaaleita sävyjä ja valurautaa oli yhdistelty todella tyylikkäästi. Sainkin aivan mahtavan idean hääkattaukseen. Haluaisin jokaiseen pöytään esimerkiksi marmorikuvioituja laattoja, joiden päälle toteutettaisiin vaikkapa tämän tyylinen yksinkertainen asetelma (kukka oli neilikka, mutta en näköjään onnistunut mahduttamaan sitä kuvaan):


Yksinkertaista, mutta kaunista. Marmorilaatat ovat erittäin trendikkäitä ja saattavat näin ollen olla kalliimpia kuin tavalliset kylppärilaatat, mutta esimerkiksi Bauhausista voi ostaa marmorikuvioitua kontaktimuovia, jolla päällystää kätevästi edullisemmat laatat. Tätä ideaa pitää ehdottomasti testata kotona. Hah, tuleekohan meidänkin häihin sittenkin edes yksi diy-elementti.;)

Tänään Plantagenista tarttui mukaan pari neilikkaa, jotka istutin läpinäkyvään ruukkuun. En ole vielä ihan varma, onko näkyvä multa ihanan rouhea sisustuselementti vai vaan multaa. ;) Aloin myös miettimään, että olisiko ihan kreisi idea käyttää hääkattauksen koristeluun ruukkukukkia leikkokukkien sijaan? Ei tarvitsisi huolehtia kukkien kestävyydestä ja ne ilahduttaisivat vielä häiden jälkeenkin. Pitäisi vaan löytää suuri määrä kauniita ruukkuja kohtuuhintaan.

Tänä viikonloppuna meillä ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia. Kävimme aamupalalla kivassa pienessä kahvilassa ja illalla aiomme valmistaa pitkästä aikaa sushia. Pitäisi varmaan myös siivota. Jos joku meillä vieraillut on joskus ihmetellyt, kuinka epänormaalin siistiä meillä on (olen hieman neuroottinen siivooja), hänen pitäisi nähdä asuntomme nyt. Nurkissa (ja keskellä lattiaa) vilistävistä karvapalloista saisi varmaan kasattua toisen kissan. ;) Huomenna ehkä suuntaammekin kaupoille ostamaan uutta rikkaimuria hajonneen tilalle... 

Kivaa viikonloppua kaikille!:)

5 kommenttia:

  1. Hauska idea toi marmorialusta! Voisin hyvinkin kuvitella, että tuollainen tulee häämuotiin jossain vaiheessa. Onhan peilialustoja nähty jo kauan, niin ehkä tuossa olisi haastaja. ;)

    Jännä idea tuo ruukkukukkien käyttäminen leikkokukkien sijasta. Miksipä ei toimisi! Meille tulee kanervia ulos ja mielessä kävi, että miltä ne näyttäisivät sisätiloissa. Ehkä ruukkukukat onkin seuraava häähitti (marmorialustan lisäksi ofc) :)

    Ja ehdottomasti rouhea! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä näen, että tästä postauksesta lähtee valtava marmorilaattojen ja ruukkukukkien häätrendiaalto.;D Jotenkin kuvittelisi, että ruukkukukkia käytettäisiin enemmänkin häissä koristeena, mutta en kyllä ole niihin vielä häävieraana törmännyt.

      Poista
  2. Laatat ja kaakelit ei oo yhtään pöllömpi koristeidea. Ja ruukkukukat on bueno ajatus myös! Oon pyöritellyt itsekin mielessä niitä. Toistaiseksi oon erityisen ihastunut ajatukseen jostain rosoisista ruukuista/tiilistä/betonilohkoista ja mehikasveista :)

    Ja tuo lasiastia on muuten tosi makea! Täytyy ehkä kokeilla itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän juhlapaikkaan sopisi varmasti tosi hyvin erilaiset rosoiset ruukut ja mehikasvit.:) Itse olen myös tykästynyt mehi-/kivikkokasveihin ja suunniteltiinkin, että rakennettaisiin tänä kesänä pieni kivikkopuutarha meidän pihalle (siihen kohtaan, missä nurmikko ei suostu kasvamaan ;)).

      Poista
    2. Uuuhh kivikkopuutarha oliskin hieno! :D

      Poista