torstai 28. toukokuuta 2015

Nopeita käänteitä

En tiedä, ratkaisiko asian loppupeleissä laiskuus ja mukavuudenhalu vai jokin intuitiota muistuttava tunne, mutta tänään ratkesi samalla rysäyksellä sekä juhlapaikka-, että catering-ongelmamme. Hassua, pari päivää sitten olin vielä tosi varma, että häitämme vietetään Albergan kartanossa, mutta päädyimmekin kääntämään kelkkaa hyvin jyrkästi ja täten meidän häitä juhlitaan 3.9.2016 Unioninkadun juhlahuoneistoissa

Jos vielä muistatte, niin kävimme siis vapun tienoilla tutustumassa kyseiseen juhlatilaan ja saimme heiltä heti seuraavana päivänä tarjouksen. Tarjous olisi vanhentunut huomenna (olimme jo saaneet pari viikkoa lisää harkitsemisaikaa). Olimme jo lähes päättäneet hylätä tarjouksen ja etsiä edullisempi juhlapaikka, mutta dead linen lähestyessä mieleeni alkoi hiipiä epäilys. Koska olemme juhlineet ystäväni häitä kyseisessä paikassa, tiesimme että ruoka on hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista. Saamamme menuehdotukset kuulostivat todella herkullisilta ja hinta-laatusuhde vaikutti ainakin paperilla hyvältä. Tarjouksessa oli huomioitu aivan kaikki juhlan kulut eli meidän ei tarvitse laskeskella ylimääräisiä ovenavaus-/siivousmaksuja. Myöskään koristeluista ei tarvitse huolehtia, koska henkilökunta hoitaa ne puolestamme. Ehkäpä juuri se, miten helpoksi kaikki on tehty hääparille yhdistettynä omiin kokemuksiimme kyseisestä paikasta, ratkaisivat asian (olemme siis laiskoja ja mukavuudenhaluisia ;)). Myös vihkimisen voi hoitaa samoissa tiloissa, joten siitäkään ei tarvitse enää stressata.

Ylitämmekö hääbudjettimme? KYLLÄ. Onko se sen arvoista? Toivottavasti ja uskon niin. Varmistin vielä ystävältäni, että häntä ei haittaa se, että me juhlimme häitämme samassa paikassa kuin he aikoinaan (en halua saada aikaan mitään Morsianten sota -viritelmää ;)), mutta hän vakuutteli, että ei todellakaan haittaa ja sain häneltä vielä niin hyvää palautetta paikasta, että päätös alkoi olla sinetöity.

Huh! Nyt jos voisi pikkuhiljaa alkaa keskittymään muihinkin hääsuunnitteluihin kuin vain juhlapaikan etsintään. Teen vielä erikseen postauksen juhlapaikastamme, jossa käyn tarkemmin läpi plussat ja miinukset, mutta nyt oli vaan pakko päästä nopeasti paljastamaan tämä "suuri päätöksemme".;) Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti