tiistai 10. maaliskuuta 2015

Think outside the box

Jäin vielä pohtimaan sitä, miten erilaiset mielikuvat eri ihmisillä on omista unelmahäistä. Aloinkin miettimään, millaiset häät järjestäisin, jos pystyisin antamaan enemmän tilaa luovuudelleni, enkä pitäisi niin tiukasti kiinni tietyistä kriteereistä. Tämän postauksen ideana ei missään nimessä ole kertoa sellaisista häistä, joita en ainakaan järjestäisi, vaan hieman laajentaa omaa katsontakantaani.

Jo hyvin varhaisessa vaiheessa hääsuunnitteluja päätin valita häiden teemaväreiksi vaaleita sävyjä. Somistuksessa, kuten sisustuksessakin, vaaleiden värien käyttäminen on helppoa, koska ne sopivat yhteen lähes kaiken kanssa. Kirkkaiden värien oikeaoppinen yhdisteleminen on paljon haastavampaa. Näin ollen vaaleiden teemavärien valitseminen oli itselleni helppo ratkaisu. Muutenkin on varmasti käynyt jo ilmi, että suunnittelemme melko klassisia ja voisiko sanoa, että hillittyjä häitä. MUTTA, jos en olisi näin ahdasmielinen ;), voisin hyvin valita häiden teemaväreiksi esimerkiksi laivastonsinistä puuteriroosan sekä kullan kaveriksi. Juhlasalia koristaisivat kullanväriset valokuvakehykset (esim. istumajärjestykselle ja menulle) ja kynttilät (glitteriäkin voisi olla vähän). Haluaisin ehdottomasti myös tuollaiset syvänsiniset pöytäliinat. Klassisten valkoisten kukkien sijaan käyttäisin jotain näyttävämpää kuten värikkäitä orkideoita.    

                                  Kuva täältä

Oman hääasuni kruunaisivat tummansiniset kengät sekä korvakorut. Kaasot pukeutuisivat pitkiin laivastonsinisiin iltapukuihin ja sama väriteema toistuisi myös sulhasen sekä bestmanin asujen yksityiskohdissa. Rakentaisin juhlapaikalle myös riemunkirjavan karkkibuffan pom pomeineen ja vaaleanpunaisine vaahtokarkkeineen. Jos heittäytyisin niin hurjaksi, että uskaltaisin järjestää teemahäät, niin teemana voisi olla old hollywood tai elokuvat.

                                   Kuva täältä

                                                       Kuva täältä

Tällaisia ideoita keksin laatikon ulkopuolelta. Monet varmasti ajattelevat, että eipä ole kovinkaan villejä kortteja mulla hihassa, mutta en halunnutkaan astua täysin mukavuusalueeni ulkopuolelle. En esimerkiksi aikaisemmin olisi edes harkinnut sinistä teemaväriksi, mutta tätä postausta kirjoittaessani tuo laivastonsininen alkoi kiehtoa todella paljon. Ehkäpä teemavärejämme ei olekaan vielä lyöty lukkoon.;) Tällaisia ajatusleikkejä on hyvä harrastaa toisinaan, jotta ei täysin jumiudu omiin kaavoihinsa.:)

2 kommenttia:

 1. Hei vitsi noi syvän siniset pöytäliinat näyttää hyvältä! :) Me ollaan vähän arvuuteltu, että josko väriskaalalle mahtuis kaksi vahvaa väriä: tumma punainen (joku burgundi tjsp) ja tumma sininen (laivasto). Siihen väliin sitten jonkunlaista valkoista/harmaata/shampanjaa väliin tasapainottamaan.

  Saa nähdä tuleeko siitä muuta kuin sanomista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin myös noihin pöytäliinoihin. Ihanan rohkeita värisuunnitelmia teillä, varmasti tulee hieno lopputulos.:)

   Poista