sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Hääinspistä Klaus K:ssa

Osallistuimme tänään iltapäivällä Kämp Groupin Hääkenraali-tapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin Klaus K:n Rake-salissa. Paikanpäälle saavuttuamme saimme heti aluksi lasit kuohuvaa käteemme. Skumppalasien välittömässä läheisyydessä oli arvontalipukkeita, joilla pystyi osallistumaan erilaisten palkintojen, kuten hotelliöiden, arvontaan (en tietenkään voittanut mitään). Tilaisuuden aluksi meillä oli aikaa kiertää salia rauhassa ja tutustua eri "infopisteisiin" ennen virallisen osuuden alkamista. Meille esiteltiin lyhyesti Rake-sali sekä tietysti myös muita Kämp Groupin juhlatiloja. Parone designin edustaja piti hieman pidemmän esityksen vuoden 2015 häätrendeistä, painopisteenä kukat ja koristelu. Tämän jälkeen pääsimmekin itse asiaan eli maistelemaan herkullisia cocktail-paloja, makeita leivonnaisia sekä hääkakkua. 


Koska meillä on jo juhlapaikka tiedossa (eikä kyllä muutenkaan olisi varaa pitää häitä Klaus K:ssa), meille parasta antia olivat ruoka sekä mallikattaukset. Hääkakku oli aivan erinomaisen hyvää passion-valkosuklaa -moussekakkua ja varsinkin suolaisten cocktailpalojen toteutuksesta saimme paljon hyviä ideoita omiin juhliimme. En halua paljastaa (häävieraillemme) ihan kaikkia ruokaan ja koristeluihin liittyviä ideoitamme, mutta todettakoon vain, että moni suunnitelma selkiytyi iltapäivän aikana. Nappasimme matkaan Kämpin sekä Klaus K:n häämenut, jospa niistä saisi lisäinspiraatiota oman häämenun suunnitteluun. Sain mukaani myös Mennään naimisiin -lehden, johon on paneuduttava ihan ajan kanssa. Salissa oli myös viinipiste, jossa sai maistella muutamaa eri viiniä. Viinihifistelijä mieheni totesi heti, että valikoima ei ole kovin kummoinen. Itse maistoin yhtä punaviiniä ja se oli mielestäni jopa hieman pahanmakuista, vaikka yleensä (ilmainen) viini uppoaa minuun ihan mukisematta.;)

Luulin, etten ole tuollaisten korkeiden kukka-asetelmien ystävä, mutta nuo olivat kyllä hienoja.

Lopuksi kävimme vielä kiertämässä muutaman Klaus K:n sviitin, mutta totesimme molemmat, että ne eivät ehkä ole sisustukseltaan ihan meidän tyylisiä. Mietimmekin takaisin autolle kävellessä, että voisimme jossain vaiheessa tiedustella Hotelli Tornista, josko heidän sviittejään pääsisi katsomaan paikan päälle. Tornissa kävimme aikoinaan ensimmäisillä virallisilla treffeillä, joten tällä rakennuksella on meille myös tunnearvoa.


Omnomnom... Olisin voinut viettää koko päivän näiden herkkujen ääressä.

Kaikkein kivointa tässä tilaisuudessa oli ehdottomasti se, että pääsimme molemmat taas takaisin hääsuunnittelujen makuun. Häihimme on vielä niin paljon aikaa, että toisinaan ne vaan jäävät enemmän taka-alalle, eikä asiat edisty. Hääkenraalista saimme jälleen lisäboostia ja motivaatiota siirtyä pikkuhiljaa suunnitteluista toteutukseen. Lisäksi olen niin iloinen siitä, että meillä on sulhasen kanssa hyvin samanlaiset mielikuvat ja suunnitelmat häidemme suhteen ja innostumme samoista asioista. Varmasti tässä ehtii tulla erimielisyyksiäkin, mutta vielä näyttää hyvältä.;)

Niin se viikonloppu taas vierähti. Lauantaina ajelimme Lahteen sukuloimaan ja vietimme iltaa Hobitti-elokuvan parissa. Tämä päivä on kulunut hääfiilistelyjen lisäksi perinteisen viikkosiivouksen merkeissä (kyllä, meillä on todella jännittävä elämä ;)). Ensi viikolla on päivätyön lisäksi luvassa muutakin proggista, joten katsotaan, miten usein ehdin tänne blogin pariin. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!:)

4 kommenttia:

 1. Vaikka kaikki olisi jo varattu catering-firmasta DJ:hin ja hääpaikasta honeymoon-kohteeseen menisin mielelläni paikan päälle ihan vaan noiden herkkujen ja skumpan takia. ;) Tuo korkea ruusuasetelma kaikkine helminauhoineen on hieno ja helppo toteuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Me mennään varmasti tuonne myös ensi vuonna (toivottavasti tapahtuman järjestäjillä ei ole hyvä kasvomuisti ;)).

   Poista
 2. Harmittaa kovasti, että mökkireissu osui päälle enkä päässyt tuonne hääkenraaliin! Juurikin kattaukseen ja menuun olisi todellakin tarvinnut hieman inspistä. Niin ja eipä nuo naposteltavat tahi skumppakaan olisi pahitteeksi olleet... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. Jos yhtään lohduttaa, niin kattauksia oli kyllä vaan muutama esillä, joten ei niistä ihan hirveästi inspiraatiota pystynyt ammentamaan. Meette sitten ens vuonna, ei siellä kukaan kysellyt, onko oikeasti menossa naimisiin/onko jo mennyt.;)

   Poista