torstai 19. helmikuuta 2015

Kutsusuo

Yksi tämän vuoden aikana hoidettavista asioista, jota olen hieman vältellyt sen työläyden takia, on save the date -korttien sekä kutsujen tyylin päättäminen (ja korttien tilaaminen). Kutsuillahan ei olisi vielä mikään kiire, mutta jos haluan niiden olevan samaa tyyliä save the date -korttien kanssa, niin olisi hyvä hankkia molemmat samalta toimittajalta ja samasta mallistosta. Mieluiten tilaisin kaikki kortit suomalaiselta toimittajalta, mutta valikoima tuntuu olevan melko suppea. Esimerkiksi now and forever -sivuston valikoimista ei tunnu löytyvän sopivan yksinkertaista ja oikeaa värimaailmaa edustavaa mallia. Haluaisin kutsujen olevan hyvin yksinkertaiset ja tyylikkäät; ei sydämiä, ei blingiä eikä koristeellisia kuvioita. Suomalaisilla sivustoilla perinteisemmät kutsukortit vaaleanpunaisine sydämineen ja kukkakuvioineen näyttävät olevan edelleen hyvin edustettuina. Ei niissäkään mitään vikaa ole, mutta omaan luonteeseeni ei vaan oikein istu yltiöromanttiset ja tyttömäiset designit. ;)

Näiden kutsujen fontti ei ole täysin mieluinen ja kaipaisin hieman enemmän värejä, mutta malli on sopivan yksinkertainen (kuva: Etsy).

Wedding paper divas -nettikaupasta löytyisi enemmän omaan makuuni sopivia vaihtoehtoja, mutta heilläkään ei ole valikoimassa sitä värisävyä, jota haen takaa. Etsyltä löytyy myös erittäin paljon varteenotettavia vaihtoehtoja ja osan korteista voi myös printata itse/lähettää painotaloon tulostettaviksi.

Oi, riikinkukon sulkia! Ehkä ei kuitenkaan meille, mutta hienot ovat silti (kuva: Etsy). 

En siis todellakaan ole vielä perehtynyt tähän kutsuasiaan tarpeeksi hyvin ja varmasti löytyy vielä lisää vaihtoehtoja, mutta päällimmäinen fiilis tällä hetkellä on se, että tästä voi tulla vielä aikamoinen suo. Onneksi tässä on vielä lähes koko vuosi aikaa löytää perfektionistia miellyttävät vaihtoehdot, jos siis pysymme alkuperäisessä suunnitelmassa ja lähetämme save the date -kortit joulukorttien ohessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti