lauantai 16. tammikuuta 2016

Ilmapallot häissä - lastenjuhlameininki vai persoonalliset koristeet?

Sulhaseni kysäisi tässä eräänä päivänä, että mitä mieltä olen ilmapalloista hääkoristeina. Kieltämättä ilmapalloista tuli ihan ensimmäisenä mielikuva lastenjuhlista tai vapusta, mutta Pinterestiä selattuani löysin myös monia tyylikkäitä ja persoonallisia tapoja hyödyntää ilmapalloja häiden koristelussa.

Erityisesti silmääni miellyttivät pöytien yläpuolella centerpiece-tyylisesti leijuvat pallot. Heti tietysti tuli mieleen worst case scenario eli että pallot alkavat tipahtelemaan kynttilöiden/viinilasien päälle kesken juhlan...

Kuva täältä
                                                      
Juhlatilan kattoa peittävät ilmapallot ovat myös näyttäviä, mutta suureen tilaan palloja tarvittaisiin melkoisen paljon.

Kuva täältä

Juhlatilaamme kuljetaan portaiden kautta, joten portaikkoon olisi kiva keksiä jotain pientä koristetta. Muutama iso valkoinen ilmapallo voisi olla hauska idea.


Hieman too much? ;) Kuva täältä.
                                                   
That´s  more like it! Kuva täältä.
                                      
Mistä näitä ilmatäytteisiä palluroita sitten saa hankittua? Esimerkiksi Juhla center, Confetti, Juhlahumua.fi, Juhlax.fi, Ilmapallokauppa.fi (heiltä saa myös heliumia) ja Ullanunelma Oy toimittavat ilmapalloja ja valikoimista löytyi kaikenmaailman merirosvoilmapallojen lisäksi myös kauniita helmiäisen hohtoisia valkoisia palloja, joita voisin harkita hääkoristeiksi. Ei siis lainkaan hullumpi idea sulhaseltani. ;) Onko muiden morsiamien häihin tulossa ilmapalloja koristeeksi?

Tänään pääsen katsastamaan erään Helsingissä sijaitsevan juhlapaikan. Vaikka emme itse enää etsi paikkaa häillemme, voisin tehdä tänne blogiin lyhyen jutun kyseisestä tilasta, ruoasta jne. jos siitä on vaikka apua juhlapaikkaa vielä metsästäville. Kohta pitääkin alkaa jo valmistautumaan. Kivaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Olen kanssa miettinyt ilmapalloja mahdollisesti koristeluun! Jäänyt vain hieman unohduksiin viime aikoina, kiitos siis muistutuksesta! Omia insipraatiokuviani ilmapalloista olen kirjoitellut viime helmikuussa omassa blogissani täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskasti meillä molemmilla tuli ensimmäisenä mieleen ne lastenjuhlat.:D Kiva, että kommentoit ja mahtavaa löytää blogiisi tätä kautta. :)

      Poista