maanantai 11. tammikuuta 2016

Ihan itse tein

Palataanpa hetkeksi vielä viime jouluun. Olen varmasti jo tehnyt selväksi, että en ole sellainen morsian, joka askartelee taidokkaasti kaikki rekvisiitat ja koristeet häihinsä. Ennen joulua sain jonkin ihme inspiraatiopistoksen, minkä seurauksena ostin rullan hopean hohtoista pitsinauhaa, jolla koristelin maljakon ja jota käytin myös todella simppeleiden lautasliinarenkaiden valmistamiseen. Olin niin laiska, että kiinnityksenkin hoidin kaksipuolisella teipillä, mutta suosittelen käyttämään jotain järeämpää menetelmää. Jos meille olisi tulossa talvihäät, voisin harkita jotain tämän kaltaista koristetta. Eipä näillä käsityötaidoilla vielä brassailla, mutta jos joku löytää inspiraatiota tämän laiskan askartelijan tuotoksista, niin todella kiva.:D 



Viikonlopun vietin toisen kaasoni ja hänen perheensä luona. Tomera kaaso sai vihdoinkin prokrastinaatioon taipuvaisen morsiamen laatimaan polttareiden kutsulistan (listan perään on kyselty jo useamman kerran). Taikasanat taisivat olla "Jos sulla on aikaa lukea blogeja, ehdit tehdä sen polttarilistankin". ;) Saman viikonlopun aikana sovittiin kaason kanssa myös hieman työnjaosta. Kaaso R hoitaa siis tilaisuuden juontamisen ja voi halutessaan tietysti pyytää apua myös toiselta kaasolta sekä bestmanilta. Meidän häissä ei tarvitse vetää hääleikkejä, joten esiintymistä on todella vähän. Lähinnä pitää ohjata ihmisiä oikeaan paikkaan ja kertoa, mitä milloinkin tulee tapahtumaan.

Mutta hei, vielä ehtii äänestämään Vuoden hääblogia (klik)! Kannattaa myös tutustua näytteilleasettajiin ja tietenkin osallistua näille ilmaisille messuille. Itse olen osallistumassa messujen yhteydessä järjestettävään hääblogimiittiin (Jännää!) ja eiköhän messuillakin tule pyörähdettyä. Tässä vaiheessa hääjärjestelyjä eniten kiinnostaa hääkampaukseen ja häämeikkiin liittyvät näytteilleasettajat sekä kukat.

Kivaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti