keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Synttärisankari + arvonta

Blogini täyttää tänään vuoden! Kuten olen tainnut aikaisemminkin mainita, aloitin blogin jäätyäni työttömäksi, jotta minulla olisi jotain mieluisaa tekemistä. Kesällä 2014 tapahtunut kihlaus sinetöi päätöksen perustaa nimenomaan hääblogi. Toinen vaihtoehto olisi ollut sisustus-/lifestyle-blogi, mutta näihin minun olisi pitänyt olla valmis paljastamaan enemmän elämästäni ja kodistani. Näin ollen tuntui turvallisemmalta aloittaa pelkällä häähömpällä, vaikka myöhemmin olenkin uskaltautunut kertomaan enemmän myös itsestäni.

Alussa päivitin blogia todella ahkerasti ja ideoita riitti useisiin luonnoksiin. Koska häihimme oli tuolloin lähes kaksi vuotta aikaa, luonnollisesti ideat alkoivat jossain vaiheessa loppua. Työelämään palattuani myös aika alkoi olla kortilla, ja nykyään pyrinkin päivittämään blogia edes kerran viikossa. Toki häistä riittäisi aihetta lähes loputtomiin, mutta olen ehkä hieman kapeakatseinen siinä mielessä, että en jaksa kirjoittaa aiheista, jotka eivät suoraan kosketa meidän häitämme. Esimerkiksi voisin varmasti käydä blogissani kaikki mahdolliset hääteemat läpi, mutta minulla ei suoraan sanottuna riitä kiinnostus.:D Blogitaipaleen alussa mietin todella tarkasti, mitä kirjoitan ja hioin kieliasua paljon kauemmin kuin nykyään. Edelleen käytän lähes kaikki tekstini wordin kautta, jotta pahimmat virheet löytyvät, mutta muutoin kirjoittamisesta on ehkä tullut hieman rennompaa ja postauksiin ei enää kulu tolkuttomasti aikaa.

Blogiani on tämän vuoden aikana katseltu yli 10 000 kertaa, mikä on omasta mielestäni aika hurjan paljon, vaikka en todellakaan paini samassa sarjassa suosituimpien hääblogien kanssa. Olen pysytellyt blogini kanssa hieman taka-alalla, enkä ole varsinaisesti mainostanut sitä missään foorumeilla. Silti ilahdun aina suunnattomasti uusista lukijoista ja jokaisesta kommentista, minkä saan postauksiini. Kommentteja olen tähän mennessä julkaissut 153 kappaletta, joista noin puolet ovat omia vastauksiani teidän lukijoiden kommentteihin. Postauksia on kertynyt 126 kappaletta. Olen jo nyt toisinaan miettinyt, mikä on blogin kohtalo häiden jälkeen. En ole vielä täysin tyrmännyt ajatusta siitä, että jatkaisin lifestyle-linjalla, mutta aika näyttää, miten käy. Seuraava vuosi ainakin jatketaan vielä häätunnelmissa.:)

Merkkipäivän kunniaksi aion heittäytyä aivan hurjaksi ja pistää pystyyn blogihistoriani ensimmäisen arvonnan. Tähän postaukseen kommentoimalla voit siis voittaa Essien ihanan a cut above - glitterkynsilakan (täydellinen mm. pikkujouluihin). Osallistumisaikaa on tasan viikko. Jos haluat kommentoida anonyyminä, jätäthän nimimerkin, jotta voittajaa on helpompi huudella. :)


13 kommenttia:

 1. Heips!

  Olipa kivaa löytää blogiisi.Meillä on melko samanlaiset lähtökohdat blogin pitämisen aloittamiseen:)
  Olen yhä hulluna kaikkeen häihin liittyvään vaikka omat häät meno jo viisi vuotta sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne! Onneksi häitä saa fiilistellä vielä pitkään omien häiden jälkeen.:)

   Poista
 2. Tosi nätti lakka! Mukana ollaan :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lakka on niin nätti, että pitää varmaan hankkia toinen omaan käyttöön.;) Onnea arvontaan!

   Poista
 3. Kun ehtisikin päivittää blogia edes kerran viikkoon.. Mutta, onnea 1-vuotiaalle! Arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)Onneksi hääblogeilta ei ehkä odotetakaan kovin tiheää postaustahtia, koska eipä niitä häitä joka päivä suunnitella, vaan pikkuhiljaa ajan kanssa.

   Poista
 4. ONNEA! <3

  Osallistun myös arvontaan. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana ihanassa arvonnassa :)
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Ihana kynsilakka!
  Mukana arvonnassa :)
  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana kivassa arvonnassa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Ihana kynsilakka! Ehdottomasti mukana kivassa arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista