perjantai 30. joulukuuta 2016

Mrs Murphyn vuosi 2016

On taas tullut aika katsoa taaksepäin pian päättyvää vuotta 2016. Edellisen vuosikatsauksen löydät täältä. Tämä vuosi on tietysti ollut todella erityinen ja mieleenpainuva. Toisaalta on myös suuri helpotus, että häät on nyt onnistuneesti juhlittu ja aivokapasiteettia riittänee ensi vuonna muihinkin asioihin kuin yhden päivän suunnitteluun. ;) 

Tammikuussa löysin häämekkoni Hääpukuoutletista, pohdin ilmapallojen käyttämistä hääkoristeina, esittelin "taidokkaita" jouluaskartelujani ja tapasin muita hääbloggaajia Love me do -messujen hääblogimiitissä.Helmikuussa esittelin sähköiset Save the date -korttimme, onnistuin varaamaan vihkijän maistraatista, jatkoin Viiniralli Champagneen -postaussarjaa ja tuskastelin hääinfon sisällön kanssa.


Maaliskuussa varasimme häämatkamme Malediiveille, kerroin suunnitelmistani pöytäkoristeiden suhteen ja jaoin neuvoja hääjärjestelyiden priorisointiin.


Huhtikuussa olin kovin kiireinen, mutta sain kuitenkin hääkutsun ja -infon tekstit valmiiksi.


Toukokuussa aktivoiduin taas hääjärjestelyiden saralla, kerroin kaasojen ja bestmanin tehtävistä, hyödynsin häähankintoja vappukattauksessa ja pohdin perfektionismia.


Kesäkuussa sekoilin hankkiessani hääkenkiä, kävimme tapaamassa vihkijäämme, esittelin hääkutsumme sekä -infon ja sain yllättäen tietää, että pitopalvelumme oli mennyt konkurssiin toukokuussa.Heinäkuussa pääsimme kaiken juhlapaikkaan liittyvän stressin keskellä pienelle hermolomalle Saimaalle, aloin saamaan varsin epäilyttävää postia, kirjoitin yhteistyöpostauksen Rakkaus - Mitä tapahtuu huomenna -kirjan tiimoilta, sain vihdoin viimeisenkin Viiniralli-postauksen kirjoitettua, vietimme 2 v. kihlapäivää, teimme sovun pitopalvelun kanssa, otin vastaan hääaiheisen haasteen, vietin omia polttareitani ja kävin ensimmäisessä hiustenvärjäyksessä hääkampausta varten.Elokuussa kerroin tarkemmin polttareistani, häälahjatoiveistamme sekä juhlamme alkoholijuomista, kirjoitin lukuisia to do -listoja ja olin menettää hermoni viime metreillä.Syyskuussa koitti viimein hääpäivämme. Häiden jälkeen pakenimme saman tien häämatkalle Malediiveille. Loppukuusta aloitin häiden läpikäymisen häitä edeltävästä päivästä ja kerroin hieman häiden jälkeisistä fiiliksistä.Lokakuussa sairastelimme paljon, mutta jaksoin silti kirjoittaa hääpäivän aamusta, valokuvauksesta sekä häidemme kukista.
Marraskuussa sain kiitoskortit postiin juuri ennen kuin oli aika pakata laukut ja muuttaa hetkeksi Argentiinaan. Buenos Airesista käsin kirjoitin postaukset vihkimisestä ja cocktailtilaisuudesta.

Joulukuussa palasin takaisin Suomeen pari viikkoa ennen jouluaattoa.


 

Vuodelle 2017 on sovittu jo ainakin yksi työreissu, mutta muuten tuleva vuosi on vielä hyvin avoin. Kesälomamatkaa olemme jo alustavasti suunnitelleet ja jos kaikki menee hyvin, ensi kesänä toteutetaan toinen pitkäaikaisista unelmistamme (Road trip Jenkkeihin/Japanin matka). Ensi vuonna selvinnee myös, jatkanko nykyisessä työpaikassani pidempään vai onko aika alkaa etsimään uusia haasteita.

Blogin kohtaloa en ole miettinyt vielä, koska häistä riittää niin paljon kerrottavaa. Ensi vuosi varmasti näyttää, jatkanko blogin kirjoittamista lifestyle-linjalla.

Pian on aika nostaa lasit menneelle ja tulevalle vuodelle. Toivon teille oikein onnellista vuotta 2017, varsinkin heille, jotka menevät ensi vuonna naimisiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti