tiistai 3. toukokuuta 2016

Hääkrääsää vappukattauksessa

"Hääkrääsän" saralla olen ollut todella hillitty, koska olen tähän mennessä hankkinut vasta pari pom pomia sekä kaksi metallikauhaa herkkubuffaan. Nyt shoppailuhurmos on kuitenkin alkanut ja koko ajan keksin lisää kaikkia must have -ihanuuksia.

En mennyt Stockan hulluille päiville tekemään hääshoppailuja, mutta niinhän siinä kävi, että poistuin tavaratalosta mukanani seitsemän kultaista valokuvakehystä. Näihin kehyksiin tulee siis pöytänumerot. Pöytien määrän jouduin arvioimaan, joten ostin varmuuden vuoksi yhden ekstran. Olin varmaan hieman erikoinen näky tyhjentäessäni hyllyä kehyksistä, koska myyjäkin pysähtyi kommentoimaan, kuinka kivoja hamstraamani kehykset ovat. :D


Kultaisista katelautasista jo mainitsinkin, mutta näitä pitää kustannussyistä vielä vähän miettiä. Herkkubuffaa varten päätimme ostaa kaksikerroksisen kakkutarjottimen, joka pääsi käyttöön jo vappuna. Häitä varten hankittu pikkuinen pom pom pääsi myös vappuna koekäyttöön. Lisäksi haluan ainakin yhden kannellisen lasikulhon buffaamme. Paperiset honeycomb-pallot kiinnostaisivat myös, mutta toisaalta haluaisin välttää liikaa leikkisyyttä ja säilyttää elegantin ja ajattoman linjan häiden koristeiden suhteen. Nähtäväksi jää, millainen lopputulos on.

Tiedän, että omat hääostokseni varmasti kalpenevat monien muiden morsianten rinnalla, mutta ihan tarkoituksella yritän ostaa niin vähän kuin mahdollista pelkästään häitä varten. Olen mielenlaadultani minimalismiin taipuvainen ja ahdistun helposti turhasta tavarapaljoudesta omassa kodissani. Toisaalta olen sitä mieltä, että esim. hääkattaus saa olla runsas ja näyttävä, hyvän maun rajoissa tosin.

Enää huominen töitä ja sitten on luvassa todella tarpeellinen ja todella pitkä viikonloppu. Mahtavaa! :) Vähän suunnittelin, että jos piipahdettaisiin sulhaseni kanssa GL-korussa perjantaina, mutta katsotaan, saanko houkuteltua hänet mukaani.  

Aurinkoista loppuviikkoa! Nauttikaa lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti