lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kiireinen morsian

Niin oliko mulla joku hääblogikin... On ollut vähän hässäkkää. Ensin sairastin viikon verran, minkä jälkeen töissä oli "hieman" kiireitä. Pääsiäistä vietin tyttöjen viikonlopun merkeissä Tampereella. Näemme kyseisen naisporukan kanssa todella harvoin niin, että kaikki olisivat paikalla. Nyt saimme lähes koko porukan kasaan ja oli kyllä todella kiva viikonloppu.

Tampereella on pakko käydä vohvelikahvilassa.
                                                    
Tämä viikko vierähtikin työmatkalla Pariisissa. Omalla alallani ulkomaille suuntautuvia reissuja on noin 1-2 vuodessa (enemmänkin, jos rahoitusta olisi rajattomasti), mutta matkat ovatkin sitten yleensä todella intensiivisiä. Luennoilla istutaan aamusta iltaan minkä lisäksi esitellään omia aikaansaannoksia, verkostoidutaan ja istutaan illallisilla yhteistyökumppaneiden kanssa. Nyt onkin vähän väsymystä ilmassa, mutta toisaalta hieman pidemmän tauon jälkeen löytyy taas uutta intoa kirjoittaa blogia.


Viimeisen illan bileet olivat mukavalla paikalla Eiffel-tornia vastapäätä.
                                   
Juuri ennen matkaa sain sovittua Atelje Tuhkimotarinan Heidin kanssa ajan hääpukuni korjausten suunnittelulle. Näin ollen minulla on dead line myös hääkenkien hankkimiselle. Viimeisenä päivänä Pariisissa ehdin pyörähtää Lafayetten kenkäosastolla etsimässä hääkenkiä, mutta näyttää olevan todella vaikeata löytää nuden värisiä kiiltäväpintaisia ja pyöreäkärkisiä korkkareita matalalla korolla. Sulhasen vaatetus onkin jo hoidettu; hän ja bestman pukeutuvat frakkiin.

Vihkijämme otti meihin yhteyttä ja toivoi tapaamista kesän aikana. Lupasin ehdottaa meille sopivia päiviä. Tästä tosin on jo ainakin pari viikkoa aikaa, joten toivottavasti kyseessä on kärsivällinen tyyppi. ;) Seuraavaksi yritän saada hääkutsun ja -infon tekstit hiottua valmiiksi jotta voin lähettää ne graafikollemme. Lisäksi vihkisormus on alkanut pyörimään mielessäni, joten voisimme tässä lähiaikoina käydä sulhasen kanssa keskustelemassa sormuksesta GL-korussa, missä teetettiin myös meidän molempien kihlat. Edelliseen postaukseen liittyen, inspiroiduin Suomen ihanimmat häät -jaksossa vilahtaneista kullan värisistä katelautasista niin vahvasti, että minun on aivan pakko saada sellaiset myös meidän hääkattaukseen. Kyseisiä ihanuuksia löytyy mm. täältä. 

Ajatuksen tasolla hääsuunnittelut siis etenevät kyllä, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut vähään aikaan. Todella kiva nähdä, että blogissani on riittänyt vielä kävijöitä, vaikka en ole pitkään aikaan postannut mitään. Yritän taas aktivoitua nyt, kun pahimmat kiireet alkavat helpottaa. Kivaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Heips!
  Oletko ajatellut että ostaisit valkoiset satiini kengät ja värjäytät ne? Usein valkoisia hääkenkiä värjätään häiden jälkeen jolloin niitä sitten voi käyttää muissakin juhlissa :)

  Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomainen idea tuokin! :) Haluaisin kengät, jotka voisi pukea juhlien lisäksi esim. ihan tavallisena lauantai-iltana ravintolaillalliselle. Satiinikengät ovat ehkä hieman liian juhlavat, jotta niitä tulisi pidettyä häiden jälkeen.

   Poista