lauantai 19. joulukuuta 2015

Hääpuku-outlet ja joulutunnelmaa

Oletteko jo huomanneet, että Hääpuku-outlet on tulossa Helsinkiin 2.1. (Facebook-eventiin pääset tästä)? Tarkempaa sijaintia ei ole vielä ilmoitettu, mutta luulisin/toivoisin sen olevan keskeinen.

Tänään kävin pyörähtämässä Stockmannin Outletissa, koska olin kuullut, että siellä olisi nyt myynnissä myös edullisia hääpukuja. Noh, mekkoja oli enää muutama jäljellä eikä yhtäkään, joka olisi herättänyt kiinnostukseni. Poikkesimme kuitenkin samalla ystäväni kanssa Stockmannin hääosastolle selailemaan pukukansioita. Tuonnehan on varattava hyvissä ajoin sovitusaika, joten tyydyimme vain kartoittamaan valikoimaa. Kauniita merenneitomallisia pitsipukuja oli pilvin pimein, mutta lähes kaikissa oli omaan makuuni turhan avonainen selkä tai liian alhaalta laskeutuva helma. Lisäksi hintahaitari oli täysin oman budjettini ulottumattomissa, joten se siitä sitten.;)

Eilen kävimme sulhaseni kanssa katsastamassa Tuomaan markkinat. Sää oli kaikkea muuta kuin suotuisa, mutta glögi lämmitti ja sateesta huolimatta jaksoin ihailla markkinoiden tunnelmaa. Myös Espan jouluvalot ovat tänä vuonna erityisen upeat.


Joulu on tullut tänä vuonna jotenkin ihan puskista. Kortit sentään sain lähetettyä ja lähes kaikki lahjatkin on ostettu, mutta joulufiilis on vielä hieman hukassa. Vietämme jouluaaton tällä kertaa kotona, mikä aiheuttaa itsessäni lievää hysteriaa joulusiivouksen suhteen.;) Olemme kuitenkin päättäneet yrittää ottaa tämän joulun mahdollisimman rennosti, joten yritän hillitä intoani puunata asunto lattiasta kattoon. :D

Tänään ei kuitenkaan vielä uppouduta joulun tunnelmaan, vaan matkustetaan kaukaiseen galaksiin. Luvassa siis uusin Star Wars -leffa. May the force be with you! ;)

2 kommenttia:

  1. Mullakaan ei oikein vielä ole ollut joulufiilistä, mutta tänään sitä tarttui hieman mukaan Kauneimmista joululauluista :) Muuten viikonloppu kului (taas!) samoissa merkeissä kuin teilläkin: Tuomaan markkinoilla ja Tähtien sodassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, teillä on ollut taas yhtä erinomaista viikonloppuohjelmaa kuin meilläkin.;) Itse en valitettavasti ehtinyt laulamaan Kauneimpia joululauluja, jokin joulukonsertti olisi myös ollut kiva.

      Poista