maanantai 1. toukokuuta 2017

Häidemme paperituotteet

Häidemme graafisen ilmeen suunnitteli ja toteutti ystäväni aviomies Santeri Smal. Olemme tästä heille vielä (sielumme) itsetehdyn illallisen velkaa.

Herkkubuffan "mietelause"
Häitämme varten tarvittiin seuraavat paperituotteet:

Hääkutsut ja hääinfo
Paikkakortit
Menu/juomalista
Pöytänimet
Häämainos juhlatilan etuovelle
Herkkubuffan opaste
Avec-buffan opaste
Photo booth -rekvisiitan käyttöohje
Vieraskirjataulun/viesti hääparille -lappujen ohje
Vieraskirjataulun kuva

Opasteille hankittiin kullanväriset kehykset.
Vieraskirjataulu, menu, morsiusparin pöydän nimi sekä sulhasen ja morsiamen paikkakortit.Vieraskirjataulussa luki oikeasti etunimemme, mutta photoshoppasin ne piiloon.Paperituotteita kertyi loppujen lopuksi yllättävän paljon. Suurimman osan toki printtasimme itse. Ainoastaan kutsut ja info, paikkakortit sekä menu/juomalista painettiin. Vasta viimemetreillä aloin epäilemään, onko yksi menu/juomalista kahdeksan hengen pöytää kohden sittenkin liian vähän, joten päädyimme teettämään kaksi/pöytä. Hääohjelmaa emme tehneet lainkaan, koska juhlaamme kuului hyvin vähän ohjelmanumeroita.

Tauluhyllyllä "vieraskirjaa" saa ihailla päivittäin.
Vieraskirjamme ei ollut aivan perinteinen, vaan vieraat saivat jättää nimmarinsa tauluun, johon myöhemmin kiinnitettiin hääkuvamme. Tällaisesta vieraskirjataulusta jää mielestäni todella kiva ja tyylikäs muisto, joka ilahduttaa joka päivä sen sijaan, että hautautuisi kirjahyllyyn. Lisäksi meillä oli Viesti hääparille -lappuja, joita vieraat täyttivät ahkerasti. Näitä oli sitten kiva lukea häiden jälkeisenä päivänä. Täytyy sanoa, että läheisemme ovat kyllä erittäin nokkelia ja hauskoja. :D

Keltaista lunta ei tosiaan kannata syödä :D
Kyllä, olemme hyvällä tavalla espoolaisia ;)

Olimme todella tyytyväisiä paperituotteiden graafiseen ilmeeseen. Fontti ja sävymaailma olivat juuri sitä, mitä toivoimme. Vaikka paperituotteet ovat periaatteessa aika pieni osa hääjärjestelyjä, mielestäni yhteneväinen ja harkittu tyyli luo viimeistellyn vaikutelman. Suosittelen siis panostamaan häiden paperituotteisiin, jos kokee sen itselleen tärkeäksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti