lauantai 25. maaliskuuta 2017

Jet lag ja teknisiä ongelmia

Heips pitkästä aikaa!

Palasin maanantaina työmatkalta rapakon takaa ja tämä viikko on mennyt totutellessa tähän aikavyöhykkeeseen. Tälläkin hetkellä olo on tokkurainen ja voisin vaan nukkua koko päivän. Pitää kuitenkin yrittää sinnitellä hereillä, jotta normi rytmi palautuisi pikkuhiljaa.

Toinen syy blogihiljaisuuteen on se, että menin päivittämään Microsoft-tilini suojaustiedot (sähköpostiosoitteen) sillä seurauksella, että Onedrive ei enää pelitä. Olen käyttänyt paljon Lumia-puhelimellani otettuja kuvia blogissa, mutta nyt en siis pääse niihin enää helposti käsiksi.

Tässä joitakin kuvia aurinkoisesta Kaliforniasta. Matka Trump-landiaan vähän jänskätti, mutta selvisimme kuitenkin hieman kaoottisesta maahantulosta. Tosin automaatilla tekemääni maahantulotarkastusta ei jostain syystä hyväksytty, vaan jouduin vielä jonottamaan "kuulusteltavaksi" (kysyivät vain, mihin olen menossa ja kauan viivyn).

San Franciscosta löytyy toinen toistaan upeampia taloja sekä maisemia.

Pier 39 ja rennot pötkylät. Olisikohan Merileijonan elämä kivaa. Köllöttelisi vaan auringossa...

Ei ihan selvitty Golden Gatelle asti, mutta hienolta näytti kauempaakin katsottuna.

Jännittävä kulkuväline, jota oli tottakai testattava.

Talorakkaus <3

Luonto oli aivan omaa luokkaansa.

Punapuumetsässä.

Nuuksio kalpenee tämän luonnonpuiston rinnalla.

Kalle Kalkkarokäärme Kaliforniasta paistatteli päivää polun varrella.
Töissä on pari viikkoa vielä melkoista hässäkkää, mutta sitten toivottavasti helpottaa. Kunpa tänne Suomeenkin tulisi jo pian ihan oikea kevät. Ei siis enää yhtäkkisiä räntäsateita, please. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti