perjantai 28. lokakuuta 2016

Häidemme kukat

Hankimme kaikki kukat häihimme Kukkakauppa Madonnasta (klik). Vuokrasimme heiltä myös maljakot. Koska kukkakauppa sijaitsi todella lähellä juhlapaikkaamme, pöytäkukkien ja maljakoiden tuonti juhlapaikalle, asettelu pöytiin ja poisvienti olivat maksuttomia. Sulhanen ja bestman hakivat kimppuni, vieheet ja käsikoristeet kukkakaupasta hääpäivänä.

Valitsimme pöytäkukkiin samppanjanväristä oksaruusua, haalean persikan väristä neilikkaa sekä valkoista hortensiaa. Yllätyksenä Madonnan väki oli lisännyt pöytäkimppuihin vielä vihreätä lehteä, mikä teki kimpuista entistä upeampia. Hääkimpussani toistuivat samat kukat. Alunperin olin suunnitellut käyttäväni ainoastaan valkoisia ja samppanjan värisiä kukkia, mutta anoppini oli sitä mieltä, että liian vaaleat kukat eivät erotu valkoisista pöytäliinoista. Hän ehdottikin oranssia tehosteväriksi, koska se sopii niin hyvin juhlapaikkamme väreihin. Onneksi kuuntelin häntä, koska persikan väriset neilikat toivat kukka-asetelmat todella kivasti esille.

Sulhasen viehe rakentui valkoisesta neilikasta sekä samppanjan värisestä oksaruususta. Bestmanin viehe oli yksinkertaisempi pelkällä valkoisella neilikalla. Valitsimme vieheiden neilikoiden väriksi valkoisen persikan sijasta, koska ajattelimme niiden mätsäävän paremmin frakkiin. Kaasojen käsikoristeissa oli ruusua ja koristeena neilikan lehtiä. Käsikoristeiden kiinnike oli päällystetty samalla luonnonvalkoisella pitsillä, jolla kimppuni sidottiin.

Voin suositella Kukkakauppa Madonnaa todella lämpimästi, koska olin niin tyytyväinen kukkiimme, yhteistyö heidän kanssaan sujui mutkattomasti ja kukat olivat mielestäni laatuunsa nähden todella kohtuuhintaisia.

Hääillallisen aikana katselin pöytäkukkiamme ihastuneena ja vaikka olin jo alun perin päättänyt, että heitän kimppuni, hieman haikeutta oli ilmassa, kun aika koitti. ;) Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että kimpun kuivattaminen olisi ollut täysin turhaa. Ei kuiva kukka ole läheskään yhtä kaunis kuin tuore ja lopulta olisin kuitenkin heittänyt pölynkerääjän roskiin.

Olen todella iloinen, että panostimme kukkiin, vaikka ne ovatkin vain hetken ilo. Otin ainoastaan yhden kimpun kotiin, koska olimme lähdössä heti häiden jälkeen häämatkalle. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi ollut järkevää antaa loput kimput vieraille mukaan, mutta jatkoille lähtiessämme asia ei tullut mieleen.


Kukat olivat myös erittäin kestäviä, koska parvekkeelle jättämäni kimppu oli yllättävän hyvässä kunnossa, kun palasimme kotiin häämatkalta. Menkää siis ja hankkikaa hääkukkanne Kukkakauppa Madonnasta. Ette tule pettymään. Tämä ei ole maksettu mainos, koska en maininnut blogistani sanallakaan kauppoja tehdessämme (en oikein osaa hyödyntää blogiani kaupallisesti). Olen vain niin tyytyväinen, että haluan kiittää ja mainostaa Kukkakauppa Madonnaa vielä blogini välityksellä.

Ainiin, sarjassamme Mrs Murphy matkustaa maailmalle... Enpä sitten lähdekään huomenna kohti Argentiinaa, koska sairastuin johonkin kurkkutulehdukseen, mihin sain tänään antibiootit. Lyhemmälle lennolle olisin voinut lähteä puolikuntoisena, mutta 20 tunnin matkalle en uskalla lähteä. Uusi yritys siis ensi viikolla. Onneksi onnistuin siirtämään lentoja ja matkavakuutuksesta on vielä mahdollista saada lääkärintodistuksella korvauksia. Yritän päivittää blogia myös matkan aikana, mutta viiveitä voi tulla varsinkin ensimmäisten viikkojen aikana, kun vielä totuttelen argentiinalaiseen elämän rytmiin.

Postauksen kuvat ovat Henri Juvosen ottamia. Ethän kopioi kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti