lauantai 24. syyskuuta 2016

Päivä ennen häitä

Aloitetaan häidemme läpikäyminen häitä edeltävästä päivästä. Starttasimme auton kohti Fiskarsia hyvissä ajoin, jotta olisimme Petri´s chocolate roomin oven takana heti liikkeen auetessa. Valitettavasti nettisivuille oli jäänyt väärät aukioloajat, joten jouduimme odottamaan noin puolitoista tuntia. Tällä välin kävimme kahvilla + korvapuustilla ja hakemassa oluet Rekolan panimosta. Puhuin myös äitini kanssa pitkään puhelimessa autossa odotellessamme. Äiti oli soittanut viimeksi keskiviikkona, jolloin olin ollut "hieman" kireä, joten halusin jutella hänen kanssaan vielä ennen hääpäivää rennommissa tunnelmissa. :D

Pienen jännitysmomentin aiheutti se, että mieheni ei ollut saanut vastausta viimeiseen sähköpostiinsa, jossa kertoi milloin ja mistä hakisimme suklaat. Olin jo valmis vapauttamaan sisäisen bridezillani, jos tilauksemme olisi unohtunut, mutta onneksi suklaat odottivat meitä kauniisti pakattuina.

Aikataulustamme tuli odotettua tiukempi, koska meidän piti olla Unioninkadulla noin klo 14 ja pääsimme lähtemään Fiskarsista vasta klo 12 maissa. Olimme yhden aikoihin kotona, minkä jälkeen pakkasimme reippaasti loput tavarat autoon. Mieheni äiti oli hakenut edellisenä päivänä osan tavaroista sekä juomat omaan autoonsa, mikä oli kyllä todellinen life saver, koska meillä olisi muuten mennyt paljon enemmän aikaa roudaamiseen. Ajoimme keskustaan ja kävimme nopeasti syömässä lounasta, minkä jälkeen haimme ilmapallot Forumin Butterick´s myymälästä, jossa pallot oli täytetty valmiiksi ja käsitelty kestämään jopa muutaman päivän. Ilmapallojen kanssa liikuimme tosi varovasti kohti parkkihallia, jotta yksikään ei rikkoutuisi matkan aikana. Pallot pysyivätkin ehjinä, mutta autoa pakatessa mies kaatoi takapenkin pompomien päälle! :D Tästä ei kuitenkaan aiheutunut kriisiä, vaan totesimme, että anoppi saa tarvittaessa pöyhiä pompomeja hääpäivänä koristellessaan tilaa. ;) Ilmapallot mahtuivat ihmeen hyvin autoomme ja sitten vaan nokka kohti juhlapaikkaa.

Anoppi saapui Unioninkadulle hieman meidän jälkeen ja yhdessä veimme kaikki tavarat sisälle ja kävimme vielä Theron Cateringin myyntihenkilön kanssa yksityiskohdat läpi. Perjantaina tiloissa oli valitettavasti toinen tilaisuus, joten emme päässeet esim. testaamaan tietokonetta jne., mutta minulle jäi todella luottavainen mieli keskustelustamme. Kävimme vielä hakemassa kihlasormuksemme GL-korusta huollosta, kahvilla Briossissa sekä ostamassa Stockan herkusta brunssitarvikkeita aamuksi. Miehen sormukseen oli huollon yhteydessä kaiverrettu hääpäivämme.

Kotona pakkailimme tavaroita hääyötä sekä häämatkaa varten. Lisäksi pakkasin juhlapaikalle mukaan kannettavan tietokoneeni, varasukkahousut, rakkolaastareita, hiuslakan, vaihtokengät, sateenvarjon jne. Pakkasin myös iltalaukkuni valmiiksi. Mieheni valmisti meille hampurilaisia illalliseksi, mutta minun oli kasvavan jännityksen vuoksi hieman vaikea syödä. En oikein edes osaa selittää, mitä jännitin. Kaiken järjen mukaan ei olisi pitänyt olla mitään jännitettävää, koska kaikki oli suunniteltu niin hyvin. Mene ja tiedä, mutta jossain vaiheessa mietin jopa, että jännitinkö niin paljon edes ennen omaa väitöstäni. :D

Vietimme häitä edeltävän yön yhdessä kotona. Pitkään harkitsin myös, että olisin ottanut hotellihuoneen keskustasta, mutta loppujen lopuksi totesin, että on helpompaa olla kotona. Menimme ihan ajoissa nukkumaan, mutta voitte varmasti arvata, että unet jäivät vähäisiksi. Mieheni ei ollut osoittanut minkäänlaista merkkiä jännittämisestä, mutta noin viiden aikaan aamuyöllä, kun molemmat olimme hereillä, hän myönsi, että nyt alkoi jännittämään.

Emme ole saaneet vielä hääkuviamme, mutta hääaamusta pystyn ainakin vielä kertomaan kännykkäkuvien välityksellä. Siitä siis seuraavaksi. Kivaa viikonloppua ja paljon onnea kaikille tänään häitään viettäville! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti