sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Messuilua ja kuulumisia

Käväisin viime viikon lauantaina Save the date -messuilla Tapahtumakeskus Koskenrannassa. Totesin häämessujen olevan tässä vaiheessa hääsuunnittelujamme jo melko turhia, koska suurinta osaa esitellyistä tuotteista ja palveluista en enää tarvitse. Silti löysin myös kotiin viemisiä kahden pom pomin ja uusimman Häät-lehden muodossa. Pom pomit olivat heräteostos, koska en ole täysin varma, tulemmeko tarvitsemaan niitä häidemme koristelussa. Hinta oli niin huokea ja ystävättäreni osti samaisia kotiinsa lastenhuonetta koristamaan, joten pakkohan minunkin oli ostaa pari.;)

Parilla ständillä kyselin hääkakkujen hintoja, koska emme ole vielä päättäneet, otammeko hääkakun juhlapaikaltamme vai jostain muualta ja hotelli Havenin ständillä tiedustelin hääsviittien kustannuksia. Katsoimme vielä muotinäytöksen ennen kuin poistuimme messuilta. Muotinäytös ei ollut aivan perinteinen häämekkonäytös, vaan mukana oli myös melkoisen rohkeita tanssiesityksiä. Täytyy kyllä ihailla kaikkien esiintyjien rohkeutta. Itselläni olisivat polvet tutisseet aikalailla, jos olisin joutunut yleisön eteen burleski-henkisissä tamineissa.:D


Häämekkojen osalta mieleen jäi erityisesti Love Birds, jossa yritimme käydä sovittamassa viime kesänä, mutta emme tiukan aikataulumme vuoksi ehtineet. Tuolla on ehdottomasti käytävä vielä uudestaan. Etukäteen suunnittelin sovittavani hääpukuja käytettyjen pukujen osastolla, mutta kyseinen osasto oli niin pieni ja täynnä ihmisiä, että ei kyllä käynyt mielessäkään jäädä jonottamaan sovituskoppeihin.

Ostimme muuten viime lauantaina myös lennot Wieniin Hulluilta päiviltä. Viikonloppureissun tarkoituksena on juhlistaa loppuvuodesta koittavaa 10 v. vuosipäiväämme. Emme olleet koskaan aikaisemmin jonottaneet lentolippuja Hulliksilla, joten emme yhtään tienneet, mitä odottaa. Lähdimme keskustaan aikaisin aamusta ilman aamiaista, jonka ajattelimme nauttia ostosten jälkeen. Noh, aamiainen hieman venyi, kun jouduimme odottamaan lippuja pari tuntia. Aika kyllä meni melko nopeasti shoppaillen ja kun olimme vihdoin saaneet reissun varattua, palkitsimme itsemme herkullisilla aamiaisleivillä sekä pullilla Cafe Briossissa (aivan ihana pieni konditoria/kahvila Kampissa).Tämä viikonloppu on vierähtänyt mm. hyvän ruoan ja erikoisten drinkkien merkeissä. Kävimme lauantaina illallisella Rivolissa (Suosittelen!) ja jatkoimme iltaa mm. salakapakan hämyisessä tunnelmassa sekä Lilla e:n mielikuvituksellisten drinkkien parissa. Katsokaa nyt tuota mun drinkkiä, eikö olekin aivan mielettömän upea maljakko?! Kelpaisi erinomaisesti hääkattaukseen. Harmi, kun en ymmärtänyt tiedustella henkilökunnalta, mistä nämä "drinkkilasit" on hankittu. Hauskanpidosta joutuu aina maksamaan, joten tänään onkin ollut oikein perinteiset "sunnuntaifiilikset". Kauppaa kauemmas emme ole kotoa päässeet ja kaunis syyspäivä näyttäisi menevän hukkaan neljän seinän sisällä koomaillen. Oh well, on hyvä levätä ennen uutta työviikkoa.;)

4 kommenttia:

 1. Kannattaa nyt pitää silmät auki pientavarapuolella kaikissa marketeissa tai sisustuspuodeissa...jos vaikka drinkkilaseiksi sopivia minimaljakoita löytyisi. :) Tosi hyvä idea! En ole missään nähnyt.

  Wien....iso sydän ♡♡♡♡

  2005 helmikuussa ~5 pvää Wienissä, ihana kaupunki, mutta siihen aikaan vuodesta oli jäätävän kylmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi moni on kehunut Wieniä, joten kun tällä kertaa minä sain ihan itsevaltiaasti päättää matkakohteen, niin valinta oli helppo.:) Joulukuussa Wienissä on myös joulumarkkinoita. Pitää kyllä pukea todella lämpimästi, että pystyy kiertelemään kaupunkia monta tuntia jäätymättä.

   Poista
 2. Meillä oli myös harkinnassa nuo Wienin lentoliput, kun toinen kaasoistani on tämän vuoden Itävallassa vaihdossa, mutta lopulta päädyttiin vielä harkitsemaan koko matkaa - kyllä olisikin ollut pelottavan samanlaiset lauantait meillä, jos mekin oltaisiin tultu lippuja jonottamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great minds think alike vai miten se meni.;D

   Poista