sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Think outside the box part 2

Aikaisemman Think outside the box -postaukseni innoittamana halusin kirjoittaa myös toisen jutun aiheesta. Ideana oli siis miettiä, millaiset häät järjestäisin, jos en pitäisi tiukasti kiinni jo valitusta tyylistä. Värien osalta pysytään jälleen sinisen sävyissä, mutta halusin ottaa mukaan myös riikinkukkoaiheiset koristeet, joita kohtaan tunnen jostain syystä vetoa. Riikinkukkoteema näkyisi paperituotteissa, kukka-asetelmissa sekä morsiusparin häälookissa eli ainakin omassa kampauksessani, hääkimpussa sekä sulhasen vieheessä. Mielestäni jotakin toistuvaa kuviota käytettäessä, on kuitenkin varottava, ettei kyllästä koko juhlapaikkaa kyseisellä teemalla. Tyylikkäästi käytettynä, teema näkyy juhlissa, mutta ei ole liian ilmeinen.

      

          Kuvat: Etsy.com

Olen kuitenkin hieman sitä mieltä, että jos valitsee jonkin selvän teeman juhliinsa, sillä pitäisi myös olla jokin syvempi merkitys omassa elämässä. Jos olisimme esimerkiksi tavanneet mieheni kanssa Korkeasaaressa, niin sitten riikinkukkoteema voisi olla ihan perusteltu.;) "Harmi", että ei voi järjestää kuin yhdet hääjuhlat (tai se on ainakin tavoite), niin ei pääse hyödyntämään kaikkia ideoita.:D

      Kuva täältä

                               Kuva täältä

                                            Kuva täältä

Pinterestistä löytyy hakusanoilla "peacock wedding" ihan valtavasti inspiroivia kuvia. 

4 kommenttia:

 1. Onpa hienoja nuo vieheet ja hiuskoriste! Peacock -teema olis muuten aikas hauska idea polttareita varten :) Sen ympärille vois kehittää vaikka sellaista astetta tyylikkäämpää pin up -lookkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikinkukon sulissa on tosiaankin hieman burleski/pin up -henkeä. Ei hullumpi idea.:D

   Poista
 2. Joku tällaista teemaa hääryhmissä vasta esitteli, mahdoitkohan se olla sinä? ;) Voit jättää julkaisematta jos olit, niin ei mene anonyymiteetti siinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut minä.:) Saatan kyllä jossain vaiheessa vielä tulla "ulos kaapista" siellä face-ryhmässä. Onhan se kuitenkin suljettu ryhmä, niin ei mene ihan totaalisesti anonyymiteetti.;)

   Poista