perjantai 21. elokuuta 2015

Soittakaa Paranoid! - osa II

Kuten kerroin jo ensimmäisessä häämusiikkia käsittelevässä Soittakaa Paranoid! -postauksessa, pidän itseäni melko kaikkiruokaisena musiikin suhteen. Koska molempien suosikkeihin kuitenkin lukeutuu myös biisejä, joista perinteisten tanssibändien voisi olla vaikea selviytyä, haluaisimme dj:n soittamaan häihimme. Koska Daft Punkin kaksikko (tai vaihtoehtoisesti Darude) tuskin ovat käytettävissä, pitäisi löytää hyvä ja kohtuuhintainen tiskijukka pääkaupunkiseudulta. Tosin täydellisessä maailmassa häämusiikistamme vastaisi alkuillasta bändi, minkä jälkeen bileitä jatkettaisiin dj:n johdolla.

Anyways, nopealla googletuksella löysin monta varteenotettavaa yritystä, joiden kautta voi hankkia dj:n juhliin. Hää Dj -yritys (klik) vaikuttaa melko hintavalta, enkä oikein ymmärtänyt, millä perusteella hintaan lisätään 200 euroa, jos juhlat ovat Helsingissä. Dj:n saisi heiltä muuten 800 eurolla kahdeksaksi tunniksi, mutta tuo pääkaupunkiseutulisä tekee paketista turhan kalliin. Häätanssi.com (klik) mainostaa nettisivuillaan paketteja hintaan 650 euroa. Popmasterilta (klik) saa kuuden tunnin mittaisen dj-keikan hintaan 490 euroa. Lisätunnitkaan eivät ole pahan hintaisia; lauantaisin 40 euroa. Popmasterissa meitä kiinnostaa erityisesti pakettiin kuuluva tapahtuman juonto. Näin ollen kaasojen ja bestmanin ei tarvitsisi juontaa, vaan he voisivat keskittyä muiden käytännönasioiden hoitamiseen. Dj häihin (klik) ei myöskään ole hinnalla pilattu. Heidän peruspaketti seitsemän tunnin ajan maksaa 550 euroa ja siihen kuuluu myös mm. valotehosteet ja savukone. Häämusiikki.fi (klik) tarjoaa peruspakettia 600 euron hintaan.  

Olin aika tyytyväinen huomatessani, että kohtuuhintaisia vaihtoehtoja kyllä löytyy. Nyt kaipaisinkin kokemuksia yllä luetelluista yrityksistä tai listasta vielä puuttuvista hyvistä vaihtoehdoista. Kiinnostaisi myös tietää, mitä mieltä olette yleisesti ottaen dj:n käytöstä bändin sijaan; onko bändi ihan ehdoton häissä ja onko dj rahan tuhlausta näin Spotifyn aikakautena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti