lauantai 13. helmikuuta 2016

Meidän sähköiset Save the date -kortit

Save the date -korttimme lähtivät viime viikonloppuna häävieraillemme sähköpostin välityksellä. Kortin suunnitteli ja toteutti Santeri Smal (santerismal.com). Hän suunnittelee myös hääkutsumme sekä muiden paperituotteiden graafisen ilmeen. Olen ehkä hieman puolueellinen, mutta omasta mielestäni tuo kortti on lähestulkoon kauneinta, mitä olen ikinä nähnyt. :)Save the date -korttien lähettämisestä sähköpostin välityksellä voisin vielä mainita pari asiaa, joita pyörittelin päässäni. Ensinnäkin mietin, tuleeko kortti lähettää jokaiselle vieraalle vai ainoastaan esim. pariskunnan toiselle osapuolelle. Päädyimme lähettämään suurimmaksi osaksi vain toiselle, koska sähköpostiosoitteiden metsästäminen on ihan tarpeeksi vaikeata muutenkin ja luulen, että vieraat kyllä ymmärtävät kutsun koskevan myös sitä puolisoa. Pohdin myös, tulisiko kortin saatteeksi kirjoittaa lyhyt teksti, jossa kerrotaan tarkemmin kortin tarkoituksesta ja ketä kaikkia kutsu koskee. Hylkäsimme myös tämän ajatuksen, koska kuten kortissa sanotaan, virallinen kutsu saapuu myöhemmin ja siitä kyllä käy ilmi kaikki yksityiskohdat.

Vanhemmat sukulaiset eivät ehkä heti ymmärrä kortin tarkoitusta, mutta heille voi tarvittaessa antaa lisätietoja. Asia erikseen on vielä se, kuinka usein ihmiset tarkistavat sähköpostejaan ja kuinka vanhentuneita hallussani olevat sähköpostiosoitteet ovat. Jos siis uskot olevasti vieraslistallamme, mutta et ole saanut Save the date -korttia, niin tarkista vielä se ikivanha sähköpostilaatikko. ;)

Nyt on jotenkin todella innostunut olo. Hääpäivä konkretisoitui taas entisestään, vaikka kaipa sen pitäisi olla jo melko konkreettinen, kun häihin on enää alle seitsemän kuukautta aikaa. Sukulaiset ja ystävät tietävät nyt hääpäivämme ja toivottavasti mahdollisimman moni pääsee juhlimaan kanssamme.

Huomenna on taas se vuoden romanttisin päivä. ;) Toivotan jo nyt kaikille teille blogiini eksyville ja erityisesti ihanille ystävilleni oikein kivaa ystävänpäivää! :)

4 kommenttia:

 1. Hirmu hyvä ajatus laittaa nämä kutsut sähköisesti! :) ihanan yksinkertainen ja kaunis toteutus kortissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Alunperin oli tarkoitus lähettää Save the datet joulukorttien mukana, mutta aika ja energia loppui kesken.

   Poista
 2. Todella kauniit Save the date-kutsut! :)

  Tuleeko häihinne karkkibuffetia? Vaikkei tulisikaan, niin blogissani on karkkiarvonta:
  http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/02/300-postaus-karkkiarvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meille tulee karkki/jälkiruokabuffa. Kiitos vinkistä! Karkkiarvonta kiinnostaa aina.;)

   Poista