Mitä, missä, milloin?

Häitämme juhlittiin 3.9.2016 Unioninkadun juhlahuoneistoissa Helsingissä, missä meidät myös vihittiin. Häidemme ohjelmaan kuului cocktailtilaisuus, lauluesityksiä, pöytiintarjoiltu illallinen, puheet, kakun leikkaus, power point -esitys hääparista, häävalssi sekä kimpun ja sukkanauhan heitto.

Häillämme ei ollut varsinaista teemaa, mutta värit olivat vaaleita (valkoinen, samppanja, kulta ja haalea persikka) ja tyylisuunta klassinen. Koristeluissa hyödynsimme samppanjapullon korkkeja sekä Santeri Smalia, joka suunnitteli häidemme paperituotteet.

Morsiamen mekko löytyi Hääpukuoutletista ja huntu Ateljee Tuhkimotarinasta, missä mekko myös muokattiin sopivaksi. Sulhasen frakki vuokrattiin Frakkipalvelu NAM:sta.

Halusimme panostaa varsinkin ruokaan ja juomaan sekä kukkiin. Kukat hankimme kukkakauppa Madonnasta. Hääsamppanjat ja -valkoviinit haimme Ranskasta ja Saksasta kesällä 2015. Häiden musiikista vastasi Revoltti Oy:n kautta buukattu dj Matti ja hääkuvaajana toimi Henri Juvonen. Revoltti Oy:n kautta saimme myös tunnelmavalaistuksen juhlatilaan.

Hääyötä vietimme Lilla Roberts -hotellissa ja häämatkamme suuntautui Malediiveille Komandoo- ja Kuredu-resortteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti